Més futbol

2a DIVISIÓ A. GIRONA

El Girona ha utilitzat en només quatre partits oficials sis jugadors diferents per als dos laterals

Ni Dani Bautista ni Borja Sánchez no havien jugat mai al costat dret de la defensa

Dani Bautista
DEFENSA
«[Havia jugat de lateral dret?] No, no havia jugat mai a la dreta, però tots els companys em van ajudar al màxim. El partit ja estava encarrilat, i no vam tenir problemes»
Luis «Luso» Delgado
DEFENSA
«Entre lesions, sancions i diverses circumstàncies, hem patit als laterals. És una posició amb força desgast, però crec que és més aviat casualitat el que ens ha passat»
«És una mica estrany, perquè he participat en els quatre partits i sempre incomplets, però no puc demanar més. És un començament perfecte per a mi, adaptant-me de mica en mica a la categoria i a l'equip»
Borja Sánchez
MIGCAMPISTA
«Va ser el primer cop que jugava de lateral dret, però m'hi vaig trobar a gust»
«A diferència de la copa, no vaig estar nerviós pel fet de debutar en la lliga. Tot i l'handicap d'haver de jugar de lateral dret, l'important és jugar, sigui on sigui»

«És una posició amb força desgast, però crec que tot això és més aviat casualitat.» Ho diu Luis Eduardo Luso Delgado, un dels sis jugadors que Raül Agné ha utilitzat per als laterals del Girona en els quatre primers partits oficials. Amb pocs canvis en la majoria de posicions per als tres partits de lliga –Migue i Serra a l'eix de la defensa, Ángel i Dorca al mig del camp, Jandro i Chechu a les bandes i Peragón i Kiko Ratón al davant–, el tècnic ha concentrat bona part dels moviments als dos costats de la defensa. I més per contratemps que no pas per gust.

La primera aposta d'Agné per als laterals va ser Jose, a qui coneixia de sobres, i Moha, que havia actuat puntualment en la defensa la temporada passada. Dani Bautista, l'últim reforç de l'estiu, acabava d'arribar, i el marroquí va formar part de la primera línia defensiva de la temporada (contra el Tenerife). Moha ja havia jugat de lateral el curs passat amb Narcís Julià a la banqueta, encara que molt de tant en tant.

En cap partit, però, el Girona ha acabat amb els mateixos laterals que havia començat. Especialment accidentat va ser el Girona-Osca, amb diversos moviments de peces a partir de l'hora de joc. Moha va haver de deixar la banda quan va notar molèsties musculars i va acabar fent de davanter per no perjudicar l'equip.

Dani Bautista, el lateral esquerre natural de l'equip, va haver d'entrar al camp de manera precipitada per suplir Luso. El jugador sevillà va actuar uns minuts a la dreta, tot i que no havia fet mai de lateral dret, però va acabar a l'esquerra, quan Moha ja no podia més. L'exjugador de l'Osasuna, autor de l'assistència del 3-0 a Kiko Ratón, ha hagut de ser rellevat els dos partits a Montilivi.

Els bessons diuen prou.

Luso ha participat en els quatre partits oficials, però tot just diumenge va debutar com a titular, en el lloc que havia deixat Jose per sanció. No va poder acabar, perquè els bessons se li van carregar (64'). «Estava treballant bé i em trobava a gust. Estic molt content pel debut», va afirmar l'exjugador del Sant Andreu. Ara, l'ambició és mantenir-se en l'onze, tot i que hi ha competència. «És bonic començar els partits, però jo estic preparat com qualsevol altre company, per al que em toqui. Si pot ser de titular millor, però cal continuar remant.»

QUATRE PARTITS I MOLTS CANVIS

GIRONA-TENERIFE
4-2
(1a jornada de lliga, 28 d'agost)
Lateral dret:
Jose
(90')
Lateral esquerre:
Moha
(78'). Ha de ser substituït i entra en el seu lloc
Luso
. L'aragonès se situa a la dreta i Jose passa a l'esquerra.
GIRONA-OSCA
1-1
(Copa, 1 de setembre)
Lateral dret:
Luso
(38'). En una topada amb Gerard, es fa un trau al cap i necessita cinc punts de sutura. És substituït per
Jose
.
Lateral esquerre:
Dani Bautista
(90').
NÀSTIC-GIRONA
2-0
(2a jorn. de lliga, 4 de setembre)
Lateral dret:
Jose
(60'). Expulsat per dues grogues. Agné fa entrar
Luso
(per Peragón, 66').
Lateral esquerre:
Moha
(64'). Veu la vermella directa. Agné fa entrar Noguerol (per Jandro, 69') i ubica
Migue
a l'esquerra.
GIRONA-OSCA
3-1
(3a jorn.de lliga,12 de setembre)
Lateral dret:
Luso
aprofita l'absència de Jose per sanció i juga 64 minuts. Una sobrecàrrega als bessons l'obliga a demanar el canvi. Entra
Bautista
tot i ser esquerrà. En l'últim quart d'hora, però, és l'extrem
Borja Sánchez
qui s'hi situa.
Lateral esquerre:
Moha
(73'). També ha de demanar el canvi. Agné reubica
Bautista
al seu lloc natural, a l'esquerra.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)