Internacional

EUROPA LEAGUE

FASE DE GRUPS

El Vila-real cau a Zagreb en l'Europa League

Fluix partit del Vila-real al camp del Dinamo i derrota de l'Atlético contra l'Aris

La Juve ensopega a casa en l'últim minut en un mal dia per als equips italians

El Vila-real no va començar amb bon peu la seva participació en l'Europa League. Amb un onze inicial amb moltes cares noves, l'equip groc va caure amb justícia a Zagreb contra el Dinamo. De fet, no va ser en general una bona jornada per als equips de la lliga estatal, ja que el vigent campió, l'Atlético, va ser derrotat a Salònica per l'Aris (1-0) amb un gol de l'exjugador del Barça B Javito. El Sevilla, per la seva banda, va ensopegar a casa contra els francesos del París Saint-Germain gràcies a un gol de l'exjugador de l'Espanyol Nené (0-1), mentre que el Getafe sí que va guanyar, però patint a casa contra l'Odense, que en el descans guanyava.

La presència d'equips que solen ser a la Champions en aquesta competició va repartir les emocions per tot el Vell Continent, amb alguna sorpresa de pes, com ara l'empat a casa de la Juve. Els piemontesos van encadenar el segon empat a tres gols a casa (primer el Sampdoria i ahir el Lech Poznan polonès). Van remuntar un 0 a 2 amb dos gols de Chiellini i un de preciós de Del Piero. Rudnevs, però, amb un xut increïble, va firmar un hat-trick fent el 3 a 3 definitiu en el minut 89. El Nàpols, per la seva banda, va fallar a casa amb l'empat sense gols contra l'Utrecht en un mal dia dels clubs italians: derrota del Palerm a Praga i empat del Sampdoria al camp del PSV.

El que no va fallar va ser el Liverpool (4-1 a l'Steaua, amb dos gols de N'Gog), el Manchester City (gols de David Silva i el brasiler Jo) i el Zenit, amb tres gols de Kerzhakov.