1a divisió

L'encert de Nilmar liquida el Llevant

El Vila-real va oblidar les penes de l'Europa League a costa d'un Llevant que, si bé no va desconnectar mai del duel, continua sense puntuar. Nilmar, que no va jugar a Zagreb dijous, va sentenciar el matx en el primer temps. Tot just s'havia sobrepassat el primer quart d'hora del partit quan el brasiler va engaltar una pilota a la frontal de l'àrea i, amb un toc suau i bombejat, va evitar la sortida de Munua. I quan el primer temps agonitzava, el mateix Nilmar va aprofitar una passada a l'espai per afegir el segon i deixar vist per a sentència el duel.

No va ser fins al temps afegit que el Llevant va trobar el camí del gol. Caicedo va rematar a la xarxa una centrada de Del Horno que, com a mínim, va servir per maquillar el resultat.

LLEVANT
1
VILA-REAL
2
LLEVANT:
Munua, Javi Venta, Ballesteros, Héctor Rodas (Nano, 49'), Del Horno, Pallardó (Sergio, 52'), Xavi Torres, Valdo (Caicedo, 66'), Rubén, Juanlu i Rafa Jordá.
VILA-REAL:
Diego López, Ángel, Musacchio, Marchena, Capdevila, Bruno, Marcos Senna, Cazorla (Rubén, 79'), Borja Valero, Rossi (Catalá, 85') i Nilmar (Jefferson Montero, 81').
GOLS:
0-1 (16') Nilmar. 0-2 (43') Nilmar. 1-2 (90') Caicedo.
ÀRBITRE:
Rubinos Pérez.
T.G.:
Rubén Suárez, Nilmar i Caicedo.
T.V.:
Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)