Més futbol

Empat amb regust agredolç de l'Ascó

L'Ascó es queda a les portes de la victòria després de fer un partit molt seriós a Terrassa

Redondo va marcar pels de la Ribera d'Ebre i a falta de cinc minuts va arribar la igualada

ENTRENADOR DE L'ASCÓ
«Marxo amb la sensació què l'equip ha estat molt bé, que hem jugat de tu a un gran com el Terrassa i aquest és el camí a seguir»
«Hem jugat com s'ha de fer contra aquests equips, pressionant a dalt, amb coratge, i intentant mantenir la possessió de la pilota»
«En acabar, els jugadors estaven tristos. Això vol dir que podríem haver guanyat»

L'Ascó va aconseguir puntuar ahir a l'estadi olímpic de Terrassa contra un dels candidats a disputar les eliminatòries d'ascens a segona divisió B. La primera meitat va començar amb un Terrassa més ben posicionat sobre el terreny de joc i aproximant-se amb perill a la porteria de Felip. La primera opció clara per als locals va arribar en un xut de Montero (12'). Tot i això, l'Ascó ho estava fent bé sobre l'ampli terreny de joc de l'olímpic i, fruit d'això, va arribar el primer gol quan es complia el quart d'hora de partit. Besora i Jaime van fer una bona paret a la banda dreta, aquest últim es va internar dins l'àrea i va enviar una passada de la mort que Dani Redondo va rematar amb un xut ras i creuat. El Terrassa va acusar el cop i els tarragonins haurien pogut ampliar l'avantatge al llindar del descans, quan Isma, a l'àrea petita, va rematar de cap per sobre del travesser una jugada embolicada.

Tot just començar la segona part (47'), el col·legiat Salas Montoro va assenyalar com a penal unes mans involuntàries d'Hernández. La pena màxima, però, no va acabar en gol, ja que el local Carlos va enviar la pilota al travesser. Un minut més tard, el partit podria haver canviat radicalment. Isma va cedir la pilota amb el cap a Dani Redondo en el llançament d'un córner i la seva volea va passar arran del pal dret de la porteria de Miguel Ángel.

El Terrassa estava obligat a buscar el gol, però tant la defensa de l'Ascó com el porter Felip es mostraven molt segurs, mentre que els davanters locals s'anaven desesperant. El pas dels minut afavoria l'Ascó, que un altre cop desaprofitava una opció claríssima per sentenciar (79'). Dani Redondo –sens dubte el millor del partit– va fer una gran passada a Esteve, que va driblar la sortida del porter local. El davanter, però, es va quedar sense angle i va acabar enviant la pilota al lateral de la xarxa. L'Ascó va pagar cara la falta d'encert i el Terrassa, a la desesperada, va aconseguir el gol de l'empat (85'). Va ser quan Reyes va aprofitar un refús dins l'àrea per enviar al fons de la porteria un gran xut que Felip no va poder aturar.

Tot i no aconseguir la victòria, l'Ascó obté un punt important en un estadi complicat.


Mauro Ravnic

TERRASSA
1
ASCÓ
1
TERRASSA:
Miguel Ángel, Erencia, Andreu, Carlos, Molist, Montero (Urbano, 45'), Joshua (Reyes, 68'), Lopez, Gerard Trives (Libo, 59'), Pep Arau i Ramón Suárez.
ASCÓ:
Felip, Cristian, Isma, X. Gràcia, D. Redondo (Manu, 87'), Luis Garcia, Besora, Esteve, Hernández, Mauri i Jaime (Mohe, 61').
GOLS:
0-1 (15') Dani Redondo. 1-1 (85') Reyes.
ÀRBITRE:
Salas Montoro.
T.G.:
Als locals Gerard Trives, Pep Arau i Ramón Suárez, i als visitants Felip, D. Redondo, Esteve, Hernández i Mauri.
T.V.:
Cap.
PÚBLIC:
Partit corresponent a la quarta jornada de tercera divisió.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)