Més futbol

1a CATALANA

VILASSAR DE MAR

Continua la fractura en la directiva del Vilassar

La divisió que hi ha en la junta directiva del Vilassar, que va viure el seu punt àlgid el curs passat quan es va debatre la continuïtat de Manel Moya a la banqueta dels maresmencs, es va reproduir aquest cap de setmana, quan el club va vetar l'entrada al camp al directiu Pepe Alonso. «No vaig poder entrar ni com a soci ni amb el carnet de periodista. Al final em van obligar a pagar l'entrada», manifestava Alonso, que carregava durament contra el president de l'entitat, Francesc Tolrà. «Està acostumat a actuar com un dictador. Ni a mi ni als altres tres directius que no estem d'acord amb ell no ens avisen per a les reunions, però no marxarem, perquè nosaltres el que volem és ajudar el Vilassar de Mar», afirmava el directiu Pepe Alonso. Aquest diari va intentar parlar ahir amb el president, Francesc Tolrà, però no en va obtenir cap resposta.

Manel Moya, al marge.

Tot va començar el curs passat, quan es va debatre sobre la continuïtat de Moya a la banqueta. «El president es volia carregar l'entrenador, però nosaltres no ho vam permetre, i després, a l'estiu, el va renovar», deia Alonso. El tècnic, per la seva part, donava una altra versió. «No crec que em volguessin acomiadar, ja que vaig salvar el Vilassar. Vam ser un dels millors equips de tota la segona volta. Pel que sé, el president va buscar un substitut per si decidia marxar», comentava un Moya que no creu que aquesta situació pugui afectar l'equip. «Hi ha una persona que vol ser protagonista, però ni a mi ni als jugadors ens afecta el que està passant», concloïa l'entrenador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)