Més futbol

3a DIVISIÓ

ASCÓ

L'adaptació de l'Ascó, ben palpable

El conjunt de la Ribera d'Ebre no ha notat el canvi de categoria i ja s'ha convertit en una de les revelacions de la lliga

Un dels referents, el porter Felip, confia que el bon inici servirà «per consolidar l'equip»

Felip Ortiz
PORTER DE L'ASCÓ
«La majoria de jugadors ens coneixem, hi ha un molt bon ambient, els veterans ajudem els més joves i entre tots fem l'esforç perquè l'Ascó s'acabi consolidant com un dels equips importants de tercera»
«En l'últim any vaig tenir una lesió a l'esquena, i ara que torno a jugar he recuperat la confiança»

L'adaptació de l'Ascó a tercera divisió ha estat ben ràpida. Amb 7 punts sumats dels 12 possibles en aquest inici de lliga, el conjunt de la Ribera d'Ebre, que la temporada passada militava a segona regional, ja s'ha convertit en una de les sorpreses agradables de la lliga i en un dels equips més regulars. A casa compta els seus partits per victòries, contra el Prat i el Balaguer, i amb el mateix resultat (2-0), mentre que a fora ha perdut un partit, al camp del Vilanova (1-0), i ha obtingut un empat, diumenge passat a Terrassa (1-1). Sí que és cert que una gran part de la plantilla va arribar al club aquest estiu procedent del Benavent, però les novetats pel que fa al club «han estat moltes i té el seu mèrit», com explica un dels referents del vestidor, el porter Felip Ortiz, que també ha experimentat un salt doble passant de segona divisió A a tercera.

L'exporter del Nàstic també ha estat una peça clau en aquest bon inici de lliga de l'Ascó, que amb només dos gols encaixats és el segon equip menys golejat de tercera –només el Terrassa, amb un gol rebut, presenta millors números en aquest aspecte–. Més enllà d'això, però, el lleidatà, de 33 anys, es mostra molt satisfet pel fet de tornar a jugar, després de dues temporades a Tarragona sense haver-ho fet gaire: «En l'últim any vaig tenir una lesió a l'esquena, i ara que torno a jugar he recuperat la confiança ja que puc demostrar que estic bé».

Felip creu que una de les claus que l'Ascó no hagi notat, almenys pel que fa a resultats, el salt de categoria és el bon grup que s'ha format: «La majoria de jugadors ens coneixem, hi ha un molt bon ambient, els veterans ajudem els més joves i entre tots fem l'esforç perquè l'Ascó s'acabi consolidant com un dels equips importants de tercera». Per Felip, també és important «haver començat bé per intentar captar així el màxim nombre de socis, aquesta temporada que l'equip va passejant el nom d'Ascó per tot Catalunya».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)