Més futbol

El Girona-Vila-real B promet espectacle a Montilivi

La versió del Girona a casa i l'estil agosarat del Vila-real B prometen un duel molt viu

Agné demana controlar el joc alegre del rival per fer un pas més a Montilivi

Despotovic i Jandro jugaran a dalt i Moha, a l'extrem

El nivell que ha ofert fins ara el Girona a Montilivi convida l'afició a engrescar-se i a esperar un partit vibrant. Si hi afegim un rival que, contràriament a la majoria d'equips de la categoria que juguen a fora, ho fa sense complexos i amb una aposta alegre i agosarada, l'espectacle promet. Pels precedents i per les propostes dels uns i els altres, el duel d'aquesta tarda a Montilivi fa tota la pinta de ser molt atractiu.

La pilota.

El Vila-real B la necessita per sentir-se còmode i el Girona, a part que no vol de cap manera que el rival faci el seu joc, també se sent a gust amb el control de la pilota. Raül Agné, però, no només espera que el seu equip estigui fi quan tingui la pilota, sinó que ho combini amb una bona pressió. «Hem de ser més solidaris i agressius col·lectivament», apunta el de Mequinensa, conscient que el Vila-real B no desaprofitarà estones de descontrol dels gironins: «Per molt que la gent pensi que el Vila-real ha quedat minvat perquè vuit jugadors han anat al primer equip, tinc molt clar que és un molt bon conjunt. Juguen molt bé a futbol. Marquitos ve de primera, Iago està cedit per la Juve, el danès [Nicki] és internacional...»

Respecte als anteriors partits, els canvis més significatius en l'onze del Girona seran en la línia ofensiva. Tot i que Agné es reserva la possibilitat de comptar amb Kiko Ratón –«si hi hagués hagut Peragón probablement li hauríem donat descans, però tampoc estem per tirar coets per prescindir dels dos màxims golejadors»–, el més probable és que Ranko Despotovic jugui d'inici i Jandro l'acompanyi al centre de l'atac. És el que va assajar el tècnic en l'entrenament d'ahir a Riudarenes. Despotovic i Jandro ja van jugar junts en la segona part a Alcorcón –destacada pel tècnic–, tot i que Agné atribueix l'aposta a «les circumstàncies» puntuals, com la baixa de Peragón i les molèsties de Kiko Ratón. El lloc que deixa Jandro a la banda esquerra l'ocuparà Moha, l'altra novetat en l'onze. I a la porteria, l'escollit serà Mallo, absent la setmana passada. «Va sortir de l'onze perquè estava malalt; seria injust treure'l», va apuntar Agné.

Agné: «Hi ha una animalada de targetes»

Raül Agné no va voler parlar gaire de les expulsions que han condicionat el Girona en les dues sortides. «Intentarem no emprenyar l'àrbitre i l'únic que demano és el mateix respecte que tinc amb ells.» Preguntat per si havia recomanat als jugadors que intentessin evitar targetes absurdes, el de Mequinensa va fer una reflexió més general: «Ho hem de controlar, però això de targetes i expulsions no només és al Girona. Tant a primera com a segona hi ha una animalada de targetes. No sé si és una ordre superior, però en té tota la pinta.» Agné, d'altra banda, també va valorar la primera destitució de segona A, la de Gonzalo Arconada en el Tenerife tot just superada la quarta jornada. «No m'agrada que a cap col·lega de la professió el cardin fora perquè crec que al final no és la solució, però prou feina tinc al Girona.» El tècnic, però, hi va afegir: «La putada més gran és que Gonzalo [Arconada] ja no pot tornar a entrenar aquest any. Això no em sembla bé. Et treuen el dret a treballar.» Raül Agné va fer la roda de premsa prèvia al partit d'avui a peu dret i a l'aire lliure després de l'últim entrenament de la setmana, que el Girona va fer ahir al matí a Riudarenes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)