Més futbol

Raül Agné

Entrenador del Girona

«Volem ser, però encara no som»

«En els contracops ho hem fet tot al revés [...] Tot i no tenir la pilota, jo tenia el control»
«A la meva vida
hi ha coses més greus que et remuntin un partit, però no m'agrada»

LA SEGONA PART


DEL 2-0 AL 2-3


Després de la primera derrota a casa, la tercera en cinc jornades, el tècnic del Girona, Raül Agné, va posar un punt de reflexió enmig de l'enfadament de l'afició amb el col·legiat. Agné va dir que el 2-3 contra el Vila-real B demostra que els gironins han d'aprendre moltes coses. «Hi ha hagut situacions o moments puntuals que ens diuen que encara ens falta molt. Volem ser, però encara no som», va dir Agné de manera molt gràfica.

El tècnic de Mequinensa va explicar que l'equip ho havia fet malament al final del primer temps (amb la falta de Dani Bautista que havia suposat el 2-1 de Coria) i al final del segon (amb un ràpid contracop en què Serra va deixar botar la pilota al mig del camp). L'extècnic del Recreativo va censurar que algun jugador perdés la concentració. «No em sap greu la falta en si [de Dani Bautista], però no hi ha d'haver res que no pugui controlar que em tregui del partit. Ni l'ambient, ni l'àrbitre, ni l'entrenador, ni el rival... res. El partit ja està acabat... I el mateix en el segon temps. Però no deixen de ser coses que passen en aquest joc, i al davant teníem un rival molt precís tècnicament, molt bo», va explicar Agné, que primer va criticar i després va intentar suavitzar les coses.

El 2-1 de Coria va canviar el partit i al Girona se li va començar a enfosquir l'horitzó. Agné va veure el partit controlat en el segon temps, tot i que era el filial del Vila-real qui tenia la possessió dela pilota. «El control del partit el tenia jo. El que té la pilota no té el control del partit. Volíem tenir el control del partit, però al davant teníem onze nens que juguen molt bé», va assenyalar.

«Un ram de flors».

A l'hora d'ampliar les explicacions sobre el segon temps, l'extècnic del Peralada va explicar que els seus jugadors no n'havien encertat ni una al contracop. «D'aquí a tres mesos, els fotem quatre gols al contracop. Però avui no. Hem tingut jugades per quedar-nos sols, però ho hem fet tot al revés... Estic emprenyat per això». Agné, que va voler treure dramatisme al 2-3, va detectar innocència. «No m'agrada anar amb un ram de flors. Això m'emprenya». El tècnic havia dit que l'equip havia fet coses que no es poden permetre en el futbol professional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)