Més futbol

L'Iberiana es fa fort a la Zona Franca i supera el Vilassar (2-1)

No serà fàcil guanyar al municipal Ibèria de la Zona Franca. Els sis punts de l'Iberiana els va obtenir a casa, on basarà la seva fortalesa. Ben aviat Manu va obrir la llauna per als locals amb un golàs de vaselina en el minut5. I és que el partit va tenir de clar domini barceloní, amb Ivan, Guti i Òscar fallant els un contra un amb el porter Rafa, encara que Ivan també va tenir una claríssima ocasió en la primera part, però va xutar un pèl desviat. El segon gol local no arribava, i Vílchez va aprofitar un refús, ajudat pel pal, per empatar (70'). Cinc minuts després, però, Alarcón va fer justícia marcant a pler una passada de la mort d'Òscar.

GIMNÀSTICA IBERIANA
2
VILASSAR
1
G. IBERIANA:
Pardo, Carlos, Moyano, Jon Ander, Adri (Fausto, 73'), Eric, Mellado (Á. García, 61'), Manu, Pere (Alarcón, 61'), Òscar i Guti.
VILASSAR:
Rafa, Antonio (Ángel, 45'), Planes, Dani, Ballús, Edu, Carmona, Vílchez (Isaac, 72'), Aliou, Mendoza i Ivan (Hernández, 82').
GOLS:
1-0 (5') Manu. 1-1 (70') Vílchez. 2-1 (75') Álex Alarcón.
ÀRBITRE:
Paez Brines.
T.G.:
A Pardo, Guti i Mellado, i a Carmona i Vílchez.
T.V.:
Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)