Més futbol

3a DIVISIÓ

L'Ascó topa amb un mur

L'Ascó no passa de l'empat a casa davant el Premià, tot i dominar clarament el partit

Els de la Ribera d'Ebre estavellen una pilota a l'escaire a cinc minuts del final

Mauro Ravnich
ENTRENADOR DE L'ASCÓ
«Ens ha faltat més desimboltura i també estar una mica més encertats de cara a porteria.
«Sumar un punt no suposa cap decepció. No ens hem d'enfilar per haver empatat contra el Terrassa.»
Jordi Costa
ENTRENADOR DEL PREMIÀ
«Sumar un empat davant l'Ascó és com un rega; no hem disposat d'opcions clares per marcar»

L'Ascó no va ser capaç de superar un Premià que va saber defensar amb fermesa la seva porteria, però que no va mostrar res en atac.

Després d'una primera meitat discreta, l'Ascó va posar una marxa més en el segon temps, però les contínues interrupcions i pèrdues de temps del conjunt visitant van tallar molt el ritme del partit i van reduir les opcions d'endur-se els tres punts de l'Ascó.

La primera meitat va mantenir la mateixa tònica. Els riberencs van buscar l'atac, mentre que el Premià va repel·lir tots els atacs deixant completament sol en punta Cristóbal. Entre les poques opcions que hi va haver va destacar un contracop dirigit per Luis Garcia que va acabar amb una centrada al punt de penal que per poc no va poder rematar Dani Redondo. De la seva banda, el Premià no va proliferar massa en atac, i abans del descans Cristóbal va provar un tímid remat de cap que va aturar Felip.

A la segona meitat, l'entrada de Mohe per Jaime va donar un altre aire a l'Ascó, que es va mostrar molt més incisiu. Dani Redondo es va inventar un xut des de la frontal a les mans de Pablo i, posteriorment, el conjunt de Mauro Ravnich ho va intentar amb pilotes llargues buscant el cap de Luis Garcia i Mohe. Les opcions més clares del conjunt riberenc van arribar en el tram final del partit, novament sense èxit.

Primer va ser en un contracop després que Mohe cedís la pilota a Luis Garcia dins l'àrea però aquest, amb tot a favor per fer el primer gol del matí, va fallar el seu xut i va estavellar la pilota en un defensor visitant.

I posteriorment Eric, que havia sortit minuts abans des de la banqueta, va disposar de l'opció més clara en el minut 84, en enviar un xut col·locat des de la frontal de l'àrea que va tocar l'escaire.

ASCÓ
0
PREMIÀ
0
ASCÓ:
Felip, Cristian (Eric, 67'), Isma, Tosas, X. Gràcia, D. Redondo, Luis Garcia, H. Besora, Esteve (Yuri, 77'), Mauri i Jaime (Mohe, 45').
PREMIÀ:
Pablo, Litus, Victor, Rubén Salvador, Albert, Abel, Javi (Edu, 88'), Ivan, Cristobal, Pol (Marc, 74') i Finidi (Gerard, 70').
GOLS:
cap.
ÀRBITRE:
Alfonso Oliva Bueno.
T.G.:
als locals Redondo i Mauri i als visitants Abel i Litus.
T.V.:
cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)