Joel Àlvarez (Sant Andreu) ja ha provocat tres penals que han suposat tres gols

Diu que a les àrees passen moltes coses i que cal ser el més llest

Joel Àlvarez
DAVANTER DEL SANT ANDREU
«Hi ha moltes puntades de peu que rebo i no es veuen; dins l'àrea és una lluita entre defenses i davanters, i a vegades un és més llest que l'altre»

Als davanters sovint se'ls jutja només pels gols que marquen, i Joel ho va viure a la Nova Creu Alta. En part és lògic, però no sempre la feina del 9 comença i acaba fent entrar la pilota a la porteria. Joel Àlvarez acaba d'arribar al Narcís Sala després d'una mala temporada al Sabadell, i en cinc jornades ja ha explotat una de les seves grans virtuts, el joc d'esquena i la picardia per provocar que els defenses li facin penals. De moment, tres accions seves han acabat amb l'àrbitre xiulant-li penal a favor, que els seus companys han transformat en tres gols de gran valor, sobretot contra el Badalona, en l'últim minut i amb 0-0 al marcador. «En tots aquests penals hi ha contacte del defensa, i després ja depèn de l'àrbitre si xiula penal o no», explica el davanter de Juneda, que afegeix: «Hi ha moltes puntades de peu que rebo i no es veuen; a l'àrea és una lluita entre defenses i davanters, i a vegades un és més llest que l'altre.»

Falta el gol.

Tot i que l'aportació de Joel està sent molt valuosa per a l'equip de Natxo González, ell mateix admet que la seva assignatura pendent continua sent el gol. Encara no n'ha marcat cap, i en tot l'any passat a Sabadell, en 31 partits, només en va fer un: «Em falta el gol, ho sé, però estic tranquil perquè sé que arribarà.» Joel va fer 10 gols el primer any a Sabadell i 38 en dos anys a Gavà.

ELS PENALS

Jorn. 1
ST. ANDREU-ALCOIÀ
Minut 68.
Berna empenta Joel i xiulen penal. En el minut 30, Joel veu la groga per simular penal per una altra empenta de Fernando Martín.