Més futbol

3a DIVISIÓ

L'Ascó no encaixa gols a casa

L'Ascó està complint amb escreixos en el seu debut a tercera divisió, ja que en cinc jornades, només ha encaixat una derrota i ja acumula 8 punts. Una de les claus està sent el gran rendiment com a local, amb dos triomfs i un empat. A casa, a més, és l'únic equip del grup cinquè de tercera que no ha encaixat cap gol. «El conjunt està funcionant i molta culpa la té la qualitat dels jugadors que tenim al darrere, amb un gran porter [l'exjugador del Nàstic Felip Ortiz] i jugadors com ara Besora, Isma, José Ramon i Mauri, i un mig del camp que ajuda molt», explica el tècnic del conjunt de la Ribera d'Ebre, Mauro Ravnic.

En les cinc jornades disputades, a més, l'Ascó només ha encaixat dos gols, un a Vilanova i un a Terrassa, i juntament amb el Terrassa i el Castelldefels, que presenten les mateixes xifres en defensa, se situen com l'equip menys golejat de la categoria. «Intentem ser un bloc compacte i, de moment, ho hem sigut, ja que contra equips complicats hem aconseguit bons resultats», destaca Ravnic, que de moment prefereix no fer una anàlisi «més enllà d'aquests cinc partits»: «Amb la igualtat que hi ha, en perds dos de seguits i ràpidament baixes posicions.»


L'equip de Mauro Ravnic és l'únic de la categoria que encara no ha rebut cap gol a casa

ELS RESULTATS

A casa
J1
Ascó-el Prat 2-0
J3
Ascó-Balaguer 2-0
J5
Ascó-Premià 0-0
A fora
J2
Vilanova-Ascó 1-0
J4
Terrassa-Ascó 1-1

En atac, una mitjana d'un gol per partit

X.S.

Que la bona defensa està sent la clau del bon inici de lliga de l'Ascó ho demostren també els seus números en atac, que no són per llançar coets, ja que només ha marcat 5 gols en el mateix número de partits i s'ha quedat dues jornades en blanc. De moment, els gols els han fet Mauri, Luis per partida doble, Jaime Llorente i Dani Redondo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)