Més futbol

3a DIVISIÓ

El retorn de l'últim capità de la Pobla

Jaume Esteve torna a la Pobla, en què va jugar més de 200 partits

El mig de l'Ascó guarda «molt bons records» del club poblenc

El jugador de l'Ascó Jaume Esteve viurà diumenge un partit força especial. Es tracta del Pobla de Mafumet-Ascó, un duel que l'afecta per dues bandes: com a exjugador del club del Tarragonès i com a actual futbolista del conjunt de la Ribera d'Ebre.

Esteve reconeix que «sí que és un partit una mica especial», però que un cop la pilota comença a rodar «és un partit com els altres» i que, lògicament, farà «tot el possible perquè guanyi l'Ascó i perdi la Pobla». El migcampista assegura que té «molt bons records» de la seva estada en el filial grana. En total va ser-hi set anys en els quals va jugar més de 200 partits i va marcar 40 gols. Les últimes temporades fins i tot va ser el capità de l'equip. Tanmateix, no espera que el club li faci cap tipus d'homenatge. «L'any passat quan vaig marxar ja em van donar una placa», explica. El que sí que rebrà serà la salutació i l'afecte d'alguns membres del vestidor poblenc, especialment de Cristino i Virgili, a qui qualifica com «uns dels millors amics» en el món del futbol.

Ara ha tornat al club en què va créixer i del qual va marxar per anar a la Pobla. D'això en fa set temporades; llavors l'Ascó militava a preferent i el salt qualitatiu del club ha estat important. Jaume Esteve els ha pogut veure clarament en aquestes setmanes que fa que és a la Ribera d'Ebre: «Hi ha gent nova en la directiva, el club ara està molt més professionalitzat i hi ha més recursos.» El que més l'ha sorprès és el creixement que ha experimentat el futbol de base de l'Ascó. Considera que «és l'equip de referència, no només de la Ribera d'Ebre, sinó també del Priorat i la Terra Alta». «Tots els nens dels pobles vénen aquí a aprendre a jugar a futbol», comenta. El futbolista també destaca el «bon ambient que hi ha al vestidor». Una plantilla de la qual ja coneixia alguns jugadors des de feia anys i en què tothom té «molta il·lusió per assolir l'objectiu de la permanència». Per tal d'aconseguir-lo, la clau «serà fer-nos forts a casa».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)