Més futbol

Álex Cruz i Walter, papers intercanviats al Nàstic

Álex Cruz es fa un lloc en l'onze inicial i deixa el rol de revulsiu a Walter, titular habitual l'any passat

L'arrencada de la lliga consolida la progressió del canari i ajorna l'esperat salt de qualitat del català

Walter Fernández
EXTREM DEL NÀSTIC
«Jo estic al cent per cent, i m'entreno el millor possible per tenir oportunitats, aprofitar-les i quedar-me a l'equip titular»
«Acabem de començar i no hi ha urgències, però contra el Xerez serà clau»
Álex Cruz
EXTREM DEL NÀSTIC
«Tinc la sort de disposar de més minuts que en l'inici de la temporada passada. Estic content amb la situació i espero que continuï així»
«No tenim urgències, és aviat, però perdre contra el Xerez complicaria les coses»
3
TITULARITATS
fins ara d'Álex Cruz i una de Walter.

Álex Cruz i Walter Fernández són dos extrems joves que la temporada passada, la del seu debut a segona A, van apuntar qualitats interessants i dels quals s'espera molt aquesta temporada. De moment, és el jugador canari el que ha començat amb més protagonisme al Nàstic. Si la temporada passada li va costar moltíssim entrar a l'equip, ja que només va jugar tres minuts en les cinc primeres jornades i 80 en tota la primera volta, aquesta temporada ja n'acumula 267 i ha estat titular en els tres últims partits disputats. A més, Álex Cruz rendeix a un bon nivell, amb la velocitat i la capacitat per desbordar com a armes principals. La temporada passada, les bones actuacions com a revulsiu en els poc minuts de què va disposar en la primera volta li van permetre augmentar la participació en la segona, en què va aparèixer en tots els partits menys un i va acumular 898 minuts. Álex Cruz està content amb el paper que ara li dóna Luis César i per haver-se tret de sobre l'etiqueta de revulsiu.

El jugador que l'arrencada de la temporada fa les funcions de revulsiu és Walter. El futbolista de Caldes de Montbui va ser titular en la primera jornada, al camp de Las Palmas, però en els quatre partits següents ha sortit des de la banqueta. Ha jugat 141 minuts en total, lluny dels 402 que acumulava després de les cinc primeres jornades de la temporada passada, en què va ser titular sempre. Si per a Álex Cruz l'inici de temporada representa un graó més en la seva progressió, Walter no ha pogut, de moment, fer el salt de qualitat que se n'espera després del que va mostrar el curs passat. De totes maneres, Luis César ha assegurat aquesta setmana que l'extrem vallesà s'ha guanyat, amb el seu treball, l'oportunitat de ser titular.

De moment, el que té més números per jugar d'inici demà contra el Xerez és Álex Cruz. El canari considera bàsic derrotar l'equip andalús, ja que, tot i que de moment no vol parlar d'urgències, sí que admet que una altra derrota complicaria molt les coses. Walter és de la mateixa opinió. Diu que és aviat per preocupar-se amb la classificació, però admet que una victòria milloraria l'estat anímic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)