Més futbol

2a DIVISIÓ B

Aaron Bueno, al cim

El vallesà, estrella al Cadis, encapçala la taula de golejadors estatal amb sis gols en sis jornades

Després de no tenir gaire sort en les seves etapes com a jugador del Llevant B i l'Atlètic Balears, l'extrem de Badia del Vallès Aaron Bueno (27 anys) torna a passar des de fa un temps un moment de forma fabulós. La temporada passada ja va ser coronat com a pitxitxi del Ceuta (15 gols) i les seves grans actuacions van cridar l'atenció d'un històric, el Cadis. A la ciutat andalusa enamora des del primer dia que va vestir la samarreta groga. Sis gols en sis jornades que li han valgut ser el màxim golejador estatal de primera, segona i segona B. Això sense ser davanter centre, però amb l'ajuda dels penals, ja que l'esquerrà n'és l'executor i ja n'ha fet tres. El bon estat de forma d'Aaron l'ha portat fins i tot a marcar dos gols de cap, una especialitat que no ha estat pas mai la seva.

Aaron va destapar-se al filial de la Grama i tenia un futur prometedor. Va irrompre amb força a la segona B, i el club colomenc va traspassar-lo al Llevant per uns 60.000 euros. Aquella primera etapa esplendorosa està tenint continuïtat just ara en un escenari de luxe com és el Ramón de Carranza. «Estic content perquè veig porteria amb facilitat, però el més important és que l'equip rutlli. El nostre objectiu únic és pujar a la segona A», explica l'esquerrà, que podria dur un gol més si no hagués fallat una pena màxima contra el Yeclano. Aaron, però, no només està destacant en el capítol golejador, sinó que a més és el màxim assistent del seu equip.

De moment l'extrem lidera la taula golejadora del futbol estatal davant del pitxitxi de primera, Nilmar (l'atacant del Vila-real ha fet 4 dianes), i del de segona divisió A, Quini. El jugador de l'Alcorcón n'ha fet 5. El més important de tot, però, és que el vallesà s'ha fet amo i senyor de la banda esquerra del Cadis i demostra que el seu talent natural, lluny d'apagar-se, continua aflorant diumenge rere diumenge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)