Més futbol

DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL

El Girona, espès, cau contra un rival fluix

Molt lluny del seu millor nivell, el Girona va deixar escapar una gran oportunitat per sucar a camp contrari. Va perdre per la mínima contra un equip que està condemnat a lluitar per eludir el descens i que, sobre el paper, les passarà magres per conservar la màxima categoria juvenil. Però el conjunt balear es va aprofitar de la desconcentració dels gironins per sumar els tres punts. La millor arrencada dels locals els va proporcionar un un contra un que Manu va fallar davant Quintanas (8') i l'1-0 de Sasha, en una acció de contraatac (22').

El Joventut Sallista es va trobar còmode jugant a veure-les venir. El Girona només va reaccionar a mitges, tot i que Eric (33') i sobretot Dani (35') haurien pogut empatar abans del descans. Van millorar els gironins en la segona meitat, però van estar molt desencertats en la rematada en tres accions molt nítides –dues de Juncà (60' i 65') i una d'Eric (77')– en què el gol semblava fet. De pega en atac, els gironins van desaccelerar i al final el pal va evitar el 2-0 en un xut de Llorens (89'), en una de les escasses arribades dels locals a l'àrea.

JOVENTUT SALLISTA
1
GIRONA
0
JOVENTUT SALLISTA:
Sergio, Kike, Javi, Bernat, Millán, Álex (Martí, 77'), Jurado (Llorens, 60'), César, Manu (Marto, 53'), Romero i Sasha (Juanito, 64').
GIRONA:
Quintanas, Valentín (Vilà, 46'), Mas, Eloi, Bonmatí, Teti (Rovirola, 46'), Dani (Aleix, 64'), Casassa (Adrià, 74'), Eric, Fran i Juncà.
GOL:
1-0 (22') Sasha.
ÀRBITRE:
Martín García.
T.G.:
Al visitant Eloi.
T.V.:
Cap.
COMENTARI:
Uns 200 espectadors.
.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)