Més futbol

3a DIVISIÓ

Buscant la tranquil·litat

La Pobla i l'Ascó protagonitzen un derbi inèdit fins ara en la categoria

La Pobla vol el primer triomf a casa, i l'Ascó, continuar sumant

Aquest migdia (12.00 h) la Pobla de Mafumet i l'Ascó protagonitzaran el primer derbi de la demarcació de la temporada. Serà també la primera vegada que els dos conjunts s'enfrontaran.

El partit arriba en un bon moment per als dos conjunts, si bé l'Ascó és més amunt en la classificació. La Pobla buscarà la primera victòria davant la seva afició, després d'un empat contra la Muntanyesa i una derrota contra el Cornellà. El tècnic Kiko Ramírez podrà tornar a disposar de Vélez, que ja ha complert els quatre partits de sanció. La part negativa són les quatre baixes que arrossega el filial grana: Ton Alcover i Sergio Juste per lesió, Ousmane per problemes burocràtics i Eloy Gila, que ahir ja va jugar amb el primer equip. Ramírez considera que «l'equip està en bona forma i mentalment preparat» per aconseguir la primera victòria com a local. Pel que fa a l'Ascó, Mauro Ravnich podrà disposar gairebé de tota la plantilladesprés de la recuperació de José Ramón. German i Oriol seran les úniques baixes per lesió d'una plantilla que s'està confirmant com una de les revelacions de la temporada. Un dels protagonistes serà Jaume Esteve, que s'enfronta a l'equip on ha jugat les últimes set temporades. Als de la Ribera d'Ebre només els falta guanyar fora de casa per viure amb més tranquil·litat les pròximes jornades i caminar amb pas ferm cap a la permanència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)