Més futbol

1a CATALANA

La Rapitenca cau a casa contra l'Olímpic Can Fatjó (1-2)

El poc encert frustra les oportunitats dels de Santi Palanca, que mereixien tenir més sort

La Rapitenca va encaixar la primera derrota de la temporada a la Devesa a costa d'un Olímpic Can Fatjó que no va ser superior però que no va perdonar en les poques oportunitats de què va disposar. El conjunt blau va tenir dues versions, amb una primera part on li va faltar actitud i amb un segon temps molt millor, tot i que la manca d'encert va restar lluïment al desplegament ofensiu. El conjunt barceloní va sortir més ben situat sobre el camp i va disposar de la primera ocasió de gol en el minut 11, amb un xut que Raúl va desviar a córner. Un avís que pocs minuts després tindria rèplica en forma de gol, després d'un xut de lluny de José Antonio que va fer un efecte estrany i es va introduir a la porteria.

La Rapitenca va ser invisible i no va donar senyals d'existència fins que Gilabert va provar un xut de mitja volta que va passar per sobre de la porteria visitant.

Després de la represa, els de Santi Palanca van despertar-se i van tenir un altre tarannà. L'entrada d'Espinosa va aportar oxigen al mig del camp i les arribades a l'àrea visitant van ser constants. Parra ho va provar amb una rematada de cap que va sortir massa alta, i posteriorment el mateix jugador va tenir dues ocasions per igualar el resultat. L'ocasió més clara, però, va arribar instants després en una jugada en què es van produir fins a tres rebots sense que cap jugador pogués treure'n partit. Els barcelonins, espectadors de luxe, van deixar fer els de l'Ebre, que ho van continuar provant tot un cop rere l'altre. Així, Villa va fer la passada de la mort, però Callarissa no va arribar-hi a temps. I després va ser Àlex Forés, qui ho va provar, amb una rematada en planxa que va sortir arran de l'escaire.

Enmig del monòleg blau, el conjunt visitant va aprofitar una pèrdua de pilota al mig del camp i va fer un contraatac ràpid conduït per Boira que va culminar José Antonio, quan faltava un quart d'hora per al final. El segon gol va ser massa per a la Rapitenca, que va veure que les seves possibilitats se n'havien anat en orris.

La reacció va arribar massa tard, i quan faltaven dos minuts per al final els de Sant Carles de la Ràpita van retallar diferències amb una jugada individual d'Àlex, que va servir mastegat el gol a Callarissa, que va rematar a pler. El conjunt blau encara va disposar d'una darrera acció en l'últim minut i va disposar d'una centrada que no va trobar rematador. Després de cinc jornades, els de Santi Palanca, que aspiren a tornar a tercera, queden amb 7 punts, amb un balanç de dues victòries, un empat i dues derrotes.

RAPITENCA
1
OLÍMPIC CAN FATJÓ
2
RAPITENCA:
Raúl, Pere, Villa, Edgar, Jorge, Cristian (Espinosa, 45'), Cano, Kuki (Sergi Grau, 63'), Gilabert, Parra (Álex Forés, 73') i Callarisa.
OLÍMPIC CAN FATJÓ:
Ramon, Mario, Álex, Torres, Pau, Fede, Bayarri, Javi Pérez (Marçal, 80'), José Antonio, Berna (Antoñito, 81') i Pujante (Boria, 68').
GOLS:
0-1 (16') José Antonio; 0-2 (75'), José Antonio; 1-2 (89') Álex.
ÀRBITRE:
Rodríguez Carballas.
T.G.:
Als locals Edgar (22'), Gilabert (59') i Pere (93'), i als visitants José Antonio (44'), Álex (70') i Fede (83').
T.V.:
Cap.

Els blaus deixen de ser invictes a casa

MARTÍ GARCIA

Amb la derrota contra l'Olímpic Can Fatjó, la Rapitenca ha perdut la imbatibilitat com a local. En els dos partits anteriors, els ebrencs havien derrotat el Poble-sec (3-1) i el Guíxols (2-0). Per trobar l'última derrota dels rapitencs a la Devesa ens hem de remuntar a finals d'abril, quan el Santboià es va emportar la victòria.