Més futbol

La Pobla decanta la balança contra l'Ascó

Els grana superen l'Ascó i obtenen el primer triomf de la temporada a casa

Virgili va fer el primer (55') i Alfons, amb un golàs, ho va segellar (76')

Els de Ravnic, que no saben què és guanyar a fora, van acabar amb nou

Kiko Ramírez
ENTRENADOR DE LA POBLA
«Al llarg del partit s'han notat les ànsies que teníem d'obtenir el primer triomf a casa i aquest resultat fa bons els anteriors»
«La victòria ens reafirma psicològicament, ens ajudarà molt i ens donarà molta confiança»
«En la primera part hem provat d'imprimir velocitat i ho hem fet a estones, i en la segona, amb gent de refresc, hem segellat la victòria»
Mauro Ravnic
ENTRENADOR DE L'ASCÓ
«Ha estat un partit accidentat que hem perdut, o ha canviat, per culpa dels minuts en què hi ha hagut l'1-0, en una petita badada, i la primera expulsió»
«Dels àrbitres, no en parlo mai»

Després de dos intents fallits, la Pobla de Mafumet va obtenir la primera victòria de la temporada a casa derrotant l'Ascó, que encara no sap què és guanyar a domicili. Tot i el 2-0 final, el filial grana no ho va tenir gens fàcil per aconseguir els tres punts, ja que no va decantar la balança fins a la segona part, gràcies al gol de Virgili, que va servir per obrir la llauna, i a la gairebé immediata expulsió del visitant Besora. Alfons, que va completar un gran partit amb un golàs, va deixar les coses vistes per a sentència, poc després que els de la Ribera d'Ebre, presos dels nervis sobretot en la segona part, quedessin amb nou homes.

El desenllaç final es va gestar tot en la segona part, ja que en la primera les ocasions van brillar per la seva absència i la igualtat i el respecte mutu van ser la nota predominant. Un xut ajustat al pal de Ñoño ben refusat per Felip (5'), un llançament fluix de Virgili un altre cop desviat pel porter lleidatà (17') i una centrada de Mauri, per part de l'Ascó, que no va arribar a rematar Luis García per molt poc (21') van ser l'únic destacable dels primers 45 minuts.

En la segona part, els de Kiko Ramírez van sortir amb més intensitat i no van trigar a agafar el control del joc i a començar a assetjar l'àrea visitant. Una passada interior d'Alfons va permetre Virgili encarar sol Felip i el pitxitxi grana no va fallar amb un xut a mitja altura i va marcar el seu tercer gol d'aquesta temporada. Acte seguit, les coses es van posar encara més favorable per a la Pobla amb l'expulsió de Besora per doble targeta groga. A partir d'aquí, la facilitat amb què l'àrbitre va anar mostrant targetes a l'Ascó es va fer més que evident i fint i tot va decidir expulsar Cristian, que havia entrat al terreny de joc poc després del descans, per una suposada agressió al local Sebas. També és cert que poc abans el col·legiat podia haver expulsat el local Aitor Casas si hagués vist com donava un cop de colze a Yuri. Amb un quart d'hora encara per endavant i amb dos homes menys, poca cosa tenia a fer ja l'equip de Mauro Ravnic. I per si algú en tenia algun dubte, Alfons, amb un golàs en què va superar Felip amb una mitja vaselina creuada des de la frontal culminant una bona jugada individual, es va encarregar de certificar-ho.

Amb el 2-0 no va acabar el vendaval de la Pobla, que no semblava saciada amb aquest còmode avantatge. I és que en els últims deu minuts, els grana van disposar de fins a tres clares ocasions per fer el tercer gol. Però ni Álvaro Rey primer, massa individualista dins l'àrea, ni un minut després Ñoño, que ho va fer tot bé menys la passada final, ni tampoc Virgili, que va rematar de cap al travesser una centrada des de la dreta de Julio Rico, van tenir la precisió o l'encert necessari. Sense més història, ja que l'àrbitre va preferir no concedir gairebé temps afegit, es va arribar al final d'un partit que reforça la Pobla i que reafirma que l'Ascó, lluny del seu estadi, perd molt.

LA POBLA DE MAFUMET
2
ASCÓ
0
LA POBLA DE MAFUMET:
Sergio, Julio Rico, Fran Vélez, Aleix Coch, Aitor Casas (Cristino, 63'), Álvaro Rey, Sebas (Joel Coch, 78'), Jordi Roca (Boniquet, 62'), Ñoño, Alfons i Virgili.
ASCÓ:
Felip, Besora, Isma, José Ramón, Mauri, Redondo (Cristian, 53'), Yuri, Gràcia, Esteve (Mohe, 59'), Jaime (Tosas, 59') i Luis García.
GOLS:
1-0 (55') Virgili. 2-0 (76') Alfons.
ÀRBITRE:
Gracia Álvarez.
T.G.:
Als locals Jordi Roca, Aleix Coch, Sebas i al tècnic Kiko Ramírez; als visitants Felip, José Ramón, Isma, Mauri i Mohe.
T.V.:
Doble groga a Besora (39' i 56') i directa a Cristian (74'), tots dos de l'Ascó.
PÚBLIC:
Uns 500 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)