Més futbol

3a DIVISIÓ

ASCÓ

L'Ascó, barallat amb el gol

El conjunt de la Ribera d'Ebre ha marcat cinc gols en les primeres sis jornades i és el quart pitjor realitzador

L'Ascó és un dels equips de tercera divisió que aquest començament de temporada està tenint més problemes de cara a porteria. Fins ara, els homes de Mauro Ravnic tan sols han anotat cinc gols en les sis jornades que s'han disputat i són el quart equip de la categoria amb pitjor registre golejador. Només el Castelldefels (2 gols a favor), el Premià (3) i el Vilanova (4) tenen números inferiors.

El màxim realitzador de l'equip, amb dues dianes, és Luis García. «La falta de gol ens comença a preocupar, però encara és massa aviat perquè sigui un problema greu», explica. A més, afegeix: «Fins ara, en defensa estem bé, només hem encaixat quatre gols i ens trobem en una bona posició en la classificació.» Per ell, el principal problema és que, en els darrers partits, el que més els està costant és crear ocasions, ja que els equips saben com juguen i els estan neutralitzant força bé. Luis García afirma que aquest és un dels aspectes que treballen en els entrenaments i creu que només és «una mala ratxa».

Un dels problemes que pot tenir l'Ascó durant la temporada és la falta d'efectius a la zona atacant en cas que hi hagi lesions o sancions. Tan sols Luis García i Jaime són davanters centres purs, mentre que Mohe, Eric Pla i Germán juguen més per la banda. Precisament Germán, que fa un mes que està de baixa per una fractura a la mà, podria reaparèixer aquest cap de setmana.

ELS GOLS

J1 Ascó-Prat (2-0)
1-0 Mauri. 2-0 Luis Garcia
J3 Ascó-Balaguer (2-0)
1-0 Jaime. 2-0 Luis Garcia
J4 Terrassa-Ascó (1-1)
0-1 Redondo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)