Més futbol

Jose (Girona): «L'equip anirà sent més sòlid»

«El ‘mister' ha dit que prefereix empatar tres partits seguits que no pas guanyar-ne un i perdre'n dos»

El defensa Jose Martínez és el jugador de la plantilla que més ha entrenat a les ordres de Raül Agné. Ho va fer dos anys a Peralada, a tercera divisió (2003-05) i aquesta és la tercera en què hi torna a coincidir a Girona, després d'un curs a 2a B (2007/08) i un altre a 2a A (2008/09). Jose, optimista, considera que l'equip té marge de millora. «A mesura que passi el campionat, l'equip anirà sent més sòlid i els resultats ens acompanyaran», destaca.

Abans de ser destituït el maig del 2009, després del 2-1 a Elx, Agné i el Girona havien empatat 15 partits de 37. Amb un equip ple de debutants a 2a A, incloent-hi el mateix Jose, el Girona era un equip menys brillant, però més consistent que ara. Aquesta setmana, Agné i els jugadors han comentat que els empats també tenen valor. «La veritat és que ho hem parlat durant la setmana. El mister prefereix empatar tres partits seguits que no pas guanyar-ne un i perdre'n dos», va explicar ahir el lateral dret després de l'entrenament de Riudarenes.

Una altra anormalitat.

Si la falta d'empats és poc habitual amb Agné de tècnic, l'excessiu nombre de gols rebuts (13 en 6 partits) és una altra anormalitat. «Els equips d'Agné es caracteritzen per rebre pocs gols, i això tampoc no està passant», reconeix Jose, partidari de no obsessionar-se amb les llacunes de l'equip a pilota aturada (sis gols rebuts d'aquesta manera).

Igual que Noguerol ahir, el jugador de Taialà, de 25 anys, recorda quina ha estat la feina feta fins ara. «Potser ens hem centrat més en la sortida de pilota, en què ho fem bé, que en l'aspecte defensiu.»


JOSE

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)