Més futbol

1a CATALANA

La Rapitenca, sense idees, perd a Olesa (0-2)

OLESA

2

RAPITENCA

0

OLESA:

Coca, Guarc, Arguisueles, Denis, Carbí (Charli, 53'), Juanje, Manolo Castro (Pedro, 73'), Sergi Soler, Peque, Site i Fede Rubio (Miki, 83').

RAPITENCA:

Raúl, Cano, Villa, Jorge, Edgar, Cristian, Sergi Grau, Cuqui (Parra, 45'), Gilabert (Ian, 68'), Hugo (Àlex Forés, 45') i Callarissa.

GOLS:

1-0 (10') Sergi Soler. 2-0 (56') Peque.

ÀRBITRE:

Quintana Carmona.
T.G.:
Als visitants Callarissa (34'), Cano (56') i Edgar (66').
T.V.:
Cap.

La Rapitenca va fer un dels partits més fluixos a domicili i va acabar sucumbint a Olesa de Montserrat. Els de Santi Palanca van sortir freds i mai es van sentir còmodes al camp. Més enllà d'un gol anul·lat per fora de joc, els arguments en atac dels ebrencs van ser molt pobres per a un equip que necessitava la victòria si es volia enganxar al grup capdavanter.

Els blaus van sortir molt desdibuixats i els va costar mantenir la pilota. Per contra, els barcelonins, molt més pràctics, van desplegar un futbol directe, que va donar el seu fruit en el minut 10 amb un rematada de Solé a porteria buida després d'un mal rebuig de Raúl. Acte seguit va venir la jugada polèmica, ja que el col·legiat va anul·lar un gol als ebrencs per fora de joc. Aquesta acció va ser un fenomen puntual, perquè els locals continuaven imposant la seva llei i en l'acció següent van estavellar la pilota al travesser.

Els papers no van canviar en la segona meitat. Els de Palanca continuaven sense idees i amb prou feines van generar perill. Cano va cometre un penal clar que Peque no va desaprofitar per marcar el segon i rubricar el triomf per als barcelonins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)