Més futbol

3a DIVISIÓ

L'Ascó deixa escapar la feina al final contra l'Europa (1-1)

L'Ascó va fer un bon partit contra l'Europa però va perdre dos punts en el temps afegit

Mauri (37') va fer avançar amb un golàs els de Mauro Ravnic, que no van saber sentenciar

Mauro Ravnic
ENTRENADOR DE L'ASCÓ
«L'empat del final ha estat una llàstima perquè hem fet un bon partit, disputat i intens contra un molt bon equip»
«Hem d'aprendre d'aquest partit i que no es repeteixin les badades i els nervis dels últims minuts»
«Després d'un partit irregular com el de la Pobla he vist bé l'equip»
Pedro Dólera
ENTRENADOR DE L'EUROPA
«L'Ascó té un equipàs. És novell de nom però té jugadors de primera i crec que, fins i tot, per arribar a disputar la fase d'ascens»

L'Ascó quasi aconsegueix la victòria a casa contra l'Europa però va deixar escapar dos punts en el temps afegit i encadena ja quatre jornades sense vèncer. Tot i això, els de Mauro Ravnic van oferir una molt bona imatge, però no van saber rematar la feina que havia engegat Mauri amb un golàs en la primera part.

En els primers minuts el joc va anar d'àrea a àrea i els dos equips van crear ocasions de perill. La més clara, un llançament al pal del visitant Rovira (26'). Després de la rèplica de l'Ascó amb un xut creuat d'Isma dins l'àrea, al cap de mitja hora de partit va arribar la jugada polèmica del partit. Valdera, quan ja encarava Felip, va caure dins l'àrea per una entrada de Mauri i tot l'equip gracienc va reclamar penal i expulsió. Precisament seria el jugador argentí qui obriria poc després la llauna, amb un potent xut que va superar Belsunce per dalt i va entrar per tot l'escaire. I just abans del descans, Luis podria haver fet el segon gol per a l'Ascó, però va topar amb la bona resposta del porter escapulat.

En la segona part, l'Europa es va abocar a l'atac i ben aviat va tornar a enviar una altra pilota al pal. Les oportunitats a les dues àrees es van succeir, però ni els visitants trobaven la manera d'empatar ni els de Ravnic de sentenciar el duel. Ja amb deu homes per l'expulsió de Luis –Germán també va veure la vermella però quan ja era a la banqueta–, i quan passaven tres minuts del temps afegit, la mala fortuna es va apoderar de l'Ascó, que va veure com se li escapaven dos punts després que Parrés rematés de cap un servei de córner al fons de la xarxa.

ASCÓ
1
EUROPA
1
ASCÓ:
Felip, Isma, José Ramon, Xavi Gràcia, Luis Garcia, Esteve, Dani Hernández, Frede (Enric, 82'), Germán (Yuri, 74'), Mauri i Mohe (Eric, 68').
EUROPA:
Belsunce, Olmo (Guzmán, 76'), Cano, Pociello, Diego, Parrés, Rovira, Valderas, J. Sánchez (Remos, 64'), Delmàs i Aitor González (Gatell, 59').
GOLS:
1-0 (37') Mauri. 1-1 (93') Parrés.
ÀRBITRE:
Sales Font.
T.G.:
Als locals Isma, Eric i Enric, i als visitants Pociello i Guzmán.
T.V.:
Directes als locals Luis García (90') i Germán (90'), que era a la banqueta.

Com la setmana passada, dos expulsats

A.F.

L'Ascó va viure en els últims minuts les expulsions per vermella directa de Luis García, que va respondre de males maneres a la provocació de Pociello, i de Germán, que des de la banqueta va protestar al linier. Els de la Ribera d'Ebre ja van tenir dues expulsions la setmana passada al camp de la Pobla de Mafumet. Aleshores, Besora i Cristian van haver de deixar el terreny de joc abans d'hora, van ser sancionats amb un partit i per això van ser baixa ahir. Dimarts al camp de l'Espanyol B Ravnic ja podrà disposar d'aquests jugadors, però no de Luis García i Germán, que ahir van formar l'atac de l'equip des de l'inici.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)