Més futbol

1a CATALANA

La Rapitenca vol sortir del primer sot

La primera catalana viu avui una jornada intersetmanal aprofitant el dia festiu que per a la Rapitenca i el Tortosa ha de servir per tornar a guanyar després de tres jornades sense fer-ho. La Rapitenca no va començar malament el curs –dues victòries a casa i, enmig, una derrota al camp del Vic, intractable de moment–, però en les últimes tres jornades només ha aconseguit un punt i encadena dues derrotes. L'equip de Santi Palanca rep aquest migdia l'Igualada, que té un punt més en la zona mitjana de la classificació.

El Tortosa, per la seva banda, visita el camp del Rubí, on intentarà consolidar la línia de regularitat que el manté a prop de la zona de privilegi. L'equip de Carlos Blanch només va perdre en el debut i ara encadena tres empats a un gol, l'últim, diumenge a casa contra el Santfeliuenc. El Rubí, per la seva banda, té un punt més que el Tortosa.


El Tortosa visita el Rubí després de tres empats idèntics

LA JORNADA

11.45
Gramenet B-Sants
12.00
Poble Sec-Olesa
12.00
Rapitenca-Igualada
12.00
Montcada-Vilassar
16.00
Vic-Ol. Can Fatjó
16.30
Olot-Blanes
17.00
Guíxols-Sant Cristòfol
17.00
Tàrrega-Peralada
17.00
Rubí-Tortosa
18.00
Santfeliuenc-Iberiana
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)