Més futbol

L'Ascó arrenca un punt molt valuós al camp de l'Espanyol B (1-1)

El conjunt de Ravnic obté un empat al camp de l'Espanyol B amb un gol de José Ramon en l'últim minut

Els de la Ribera d'Ebre fa cinc partits que no guanyen, però es mantenen a la zona mitjana

ENTRENADOR DE L'ASCÓ
«Al final hem rebut la recompensa a la feina que hem fet tota la segona part»
«Som al camí correcte i els jugadors tenen confiança en la feina que estan fent»
«Sumar punts és important»
Toni Rovira
ENTRENADOR DE L'ESPANYOL B
«Ja és el segon partit seguit que perdem punts en el temps afegit»

L'Ascó va aconseguir ahir un empat merescut al camp de l'Espanyol B. Després d'una primera meitat ensopida, el gol de Rui Fonte en el primer minut del segon temps posava les coses molt difícils al conjunt riberenc. L'empat el va fer José Ramón en el minut 89 en una jugada embolicada.

Tot i les rotacions que va introduir Ravnic a l'onze inicial, l'Ascó en tot moment va tenir a ratlla el conjunt local i en cap moment va passar angúnies defensives. La primera ocasió va arribar al minut 17 amb un xut de falta d'Eric que va sortir fora per poc. L'única aproximació dels locals va arribar en el minut 30, també a pilota parada, en un xut de falta de Lucas Porcar que va marxar lleugerament desviat. Abans d'arribar al descans, Yuriy va engaltar una pilota des de la frontal que va obligar a Dinu a fer una espectacular aturada per enviar la pilota a córner.

La segona part va començar molt malament per als interessos riberencs. L'espanyolista Rui Fonte va aprofitar un error defensiu per controlar una pilota amb el pit i batre a Felip amb un xut creuat. Tot i el cop, l'Ascó va reaccionar i va posar setge a la porteria local, encara que sense gaires ocasions clares. En el minut 70, el col·legiat va perdonar l'expulsió per doble amonestació al blanc-i-blau Isaías després que aquest toqués voluntàriament una pilota amb la mà. El col·legiat, però, no li va mostrar la segona targeta groga tot i que sí que va assenyalar la infracció. Els de Ravnic no es van deixar portar per les emocions i, només un minut després, Mohe hauria pogut empatar en una doble ocasió que el porter espanyolista Dinu va salvar de manera molt encertada. I quan tot semblava dat i beneït, una falta lateral servida per Mauri la va rematar a gol José Ramón després d'una sèrie de rebots dins de l'àrea petita. Un empat que feia justícia a la feina feta per l'Ascó, que obté el quart empat d'aquesta temporada.


Mauro Ravnic

ESPANYOL B
1
ASCÓ
1
ESPANYOL B:
Dinu, Fran Grima, Isaías (Óscar Sielva, 73'), Víctor Álvarez, Amat, David López, Joselu (Palacios, 84'), Rui Fonte, Lucas Porcar, Sergio Ginés (Eric, 61') i Cervera.
ASCÓ:
Felip, Cristian, Isma, José Ramón, Yuriy, H. Besora, Eric, Hèctor (Esteve, 30'), Enric (Mohe, 51'), Frede (Manu, 75') i Mauri.
GOLS:
1-0 (46') Rui Fonte. 1-1 (89') José Ramón.
ÀRBITRE:
Ávalos Barrera.
T.G.:
Als locals Isaias, Victor Álvarez, Amat i Cervera; i als visitants Besora, Cristian i Mauri.
T.V.:
Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)