Més futbol

3a DIVISIÓ

El fortí de l'Ascó ja ha caigut

L'Ascó encaixa la primera derrota del curs a casa i ja fa sis jornades que no coneix el triomf

La Muntanyesa en va fer prou amb un únic gol d'Edu de penal passada la mitja hora de joc

Mauro Ravnic
ENTRENADOR DE L'ASCÓ
«El futbol ja ho té això, a vegades remuntes i altres, no; ho hem intentat, hem tingut bones ocasions, però no ha pogut ser»
«L'equip s'ha esforçat contra un rival difícil i hem de prendre nota»
«En atac hem de millorar, fer més ocasions i marcar més»

L'Ascó ja no se'n surt ni jugant a casa. Ahir contra la Muntanyesa va encaixar la primera derrota de la temporada jugant com a local i va encadenar la sisena jornada sense conèixer la victòria. L'únic gol del partit el va fer Edu de penal just passada la mitja hora de joc.

En els primers minuts, la Muntanyesa ja va disposar de dues clares ocasions per avançar-se i Felip no va trigar a lluir-se en un u contra u amb Araujo (11'). Això va fer despertar a poc a poc l'Ascó, amb un llançament de falta de Xavi Gràcia ben resolt per Marc Ramírez i un llançament ajustat al pal d'Eric. Quan ja s'havia disputat mitja hora de joc, va arribar la polèmica. Primer amb un penal a Achille al límit de l'àrea gran que va assenyalar l'àrbitre sense dubtar i que va transformar Edu, i poc després, amb una altra possible pena màxima, en aquest cas a Mohe, que va ser amonestat per Otal González davant la sorpresa de tot el públic.

Ja en el segon temps, l'Ascó va sortir més motivat però va ser la Muntanyesa qui va estar a punt d'incrementar l'avantatge. A poc a poc, els de Mauro Ravnic van anar guanyant metres, però tot i tenir innumerables ocasions de gol, la falta d'encert i la seguretat de Marc Ramírez van fer que no hi hagués manera de trobar l'empat. A les acaballes del partit, Raúl Hernández va estar a punt de sentenciar, però el xut es va estavellar en el pal. Tot i això, l'oportunitat més clara va arribar en el temps afegit, amb una rematada de Mohe a porteria buida que la defensa visitant va aconseguir refusar a la mateixa línia de gol.

ASCÓ
0
MUNTANYESA
1
ASCÓ:
Felip, Cristian (Yuriy, 64'), Isma, Xavi Gràcia, D. Redondo (Frede, 33'), H. Besora, Eric (Tosas, 59'), Manu, Esteve, Mauri i Mohe.
MUNTANYESA:
Marc Ramírez, Ferran, Raúl Barrientos, Xavi Valls, Gerard Creus, Ruben, Joan, Edu (Comas, 80'), Xavi Giménez (Raúl Hernández, 66'), Achille (Dani, 71') i Quim Araujo.
GOLS:
0-1 (31') Edu, de penal.
ÀRBITRE:
Otal González.
T.G.:
Als locals Isaias, Isma, Manu, Mohe i Eric; als visitants Ruben, Raúl Barrientos, Gerard Creus i Joan.
T.V.:
Cap.
INCIDÈNCIES:
Abans del partit, el club va presentar tots els seus equips del futbol de base.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)