Més futbol

1a CATALANA

El cicló Àlex catapulta la Rapitenca

Els de Santi Palanca escombren el Blanes amb una exhibició de joc i del seu jove punta, amb 4 dianes

BLANES

2

RAPITENCA

7

BLANES:

Morales, Borrego, Alejandro, Eduardo (Pol Ros, 46'), Aleix, Cervantes, Raúl (Ivi, 63'), Mario, Marcelo (Alberto, 56'), Mechi i Eric.

RAPITENCA:

Raúl, Cano (Joab, 56'), Villa, Mario, Pere, Cristian, Sergi Grau, Cuqui (Hugo, 56'), Ivan Parra (Gilabert, 66'), Àlex Forés i Callarissa.

GOLS:

1-0 (17') Raúl. 1-1 (32') Parra. 1-2 (36') Parra (penal). 1-3 (38') Àlex Forés 1-4 (61') Àlex Forés. 2-4 (64') Mario. 2-5 (71') Gilabert. 2-6 (81') Àlex Forés. 2-7 (85') Àlex Forés.

ÀRBITRE:

David Congost.
T.G.:
Als locals Cervantes i Mario, i als visitants Àlex Forés, Villa i Mario.
T.V.:
Directa al local Borrego; doble amonestació al local Eric.

No hi ha res millor que una bona dosi de gols per allunyar els fantasmes. Això és el que va fer ahir la Rapitenca contra el cuer de la categoria, el Blanes, amb una exhibició del jove davanter rapitenc Àlex Forés, que va marcar quatre dels set gols del seu equip i encara en va fallar uns quants més que haurien pogut deixar el marcador amb un resultat d'escàndol. Els de Santi Palanca van anar a Blanes amb la moral baixa, ja que feia tres jornades que no coneixien la victòria. Al final, en van sortir amb set gols i amb la moral reforçada.

Tot i el resultat final, les coses es van tòrcer en els primers compassos, ja que els locals es van avançar amb un gol de Raúl. Aquest cop, la reacció dels blaus va ser immediata i Parra, tot sol, va sortir al rescat i va capgirar el resultat amb dos gols, un de penal. L'expulsió amb vermella directa a Borrego a deu minuts del descans va acabar d'enfonsar el Blanes, que instants després va rebre el tercer.

Després de la represa, un joc ultraofensiu, amb contínues internades per les bandes, va ser el mètode utilitzat pels de Santi Palanca per deixar en evidència la defensa local. En gairebé totes les jugades va aparèixer un murri Àlex Forés, que encanonava totes les pilotes que arribaven als seus peus. Carlos Gilabert, que havia entrat ben avançada la segona part, es va sumar a la festa. Els locals van maquillar la desfeta amb el segon gol. La Rapitenca suma deu punts i s'allunya de les posicions de descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)