Més futbol

3a DIVISIÓ

ASCÓ

Malestar a Ascó pels arbitratges

L'actuació del col·legiat Otal González en el partit de diumenge va coure al vestidor del conjunt de Mauro Ravnic

Isma Camps assegura que no va respectar els jugadors i demana «un tracte igualitari»

Isma Camps
DEFENSA DE L'ASCÓ
«Hem de demanar un tracte igualitari per part dels àrbitres; una jugada molt similar en la primera part no pot tenir decisions tan diferents segons l'àrea on es produeix»
«En les últimes jornades, els àrbitres ens estan demanant respecte, però també els àrbitres han de respectar els jugadors, cosa que aquest diumenge no han fet»
«Si es pogués portar un micròfon i sentir el que ha dit l'àrbitre en el dia d'avui [referint-se al partit de diumenge], aquest àrbitre no quedaria gaire ben parat»

L'actuació arbitral d'Otal González en el partit entre l'Ascó i la Muntanyesa de diumenge passat, i que va acabar amb victòria dels visitants gràcies a un únic gol de penal, va coure, i molt, en el conjunt de la Ribera d'Ebre. Un dels fixos de l'equip i amb més pes en la plantilla, Isma Camps, no es va mossegar la llengua quan va acabar el matx: «És un dia dolent per analitzar el partit, perquè estem tots molt calents, però el que sí que hem de demanar és un tracte igualitari per part dels àrbitres; una jugada molt similar en la primera part no pot tenir decisions tan diferents segons l'àrea on es produeix.» Així donava la versió el central barceloní sobre el penal que sí que va assenyalar Otal González a l'àrea local i el que va passar per alt a l'àrea visitant, i en què fins i tot va amonestar Mohe per una suposada caiguda intencionada.

Més enllà d'aquesta acció puntual però que alhora va ser decisiva en el resultat final del partit, Isma Camps també va demanar un tracte respectuós: «En les últimes jornades els àrbitres ens estan demanant respecte, però també han de ser els àrbitres els que respectin els jugadors, cosa que aquest diumenge no han tingut.» En aquest sentit, el jugador de l'Ascó també va lamentar l'actitud del col·legiat: «Si es pogués portar un micròfon i sentir el que ha dit l'àrbitre en el dia d'avui [referint-se al partit de diumenge], aquest àrbitre no quedaria gaire ben parat.»

A l'Ascó ja li han expulsat cinc jugadors

X.S.

Un altre fet que tampoc està beneficiant gens l'Ascó en aquest inici de temporada són les nombroses expulsions que de jugadors seus. I és que en només nou jornades, al conjunt de la Ribera d'Ebre ja li han expulsat un total de cinc jugadors. Una quantitat que equival a més d'un expulsat per cada dos partits jugats. El primer va ser Eric, que en la tercera jornada va veure com li mostraven dues targetes grogues contra el Balaguer. Els següents de l'Ascó que van ser obligats a deixar el terreny de joc abans d'hora van ser Héctor Besora, per dues grogues en el duel contra la Pobla de la sisena jornada, i Cristian per vermella directa en el mateix partit, que va acabar amb derrota (2-0). La següent jornada, contra l'Europa (1-1), l'àrbitre va mostrar vermelles directes a Luis i Germán, que estava a la banqueta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)