1a divisió

PRIMERA DIVISIÓ

Un xou orfe de lideratge per al Vila-real

El Vila-real és incapaç de vèncer l'Hèrcules en un partit entretingut

L'àrbitre s'afegeix a l'espectacle en mostrar tres targetes vermelles

El Vila-real tenia l'oportunitat de ser líder per primer cop en la història i va veure passar de llarg el tren. L'espectador va sortir feliç d'un duel entretingut, farcit d'ocasions, porters encertats i tan sols la taca d'un sospitós habitual, l'àrbitre Muñiz Fernández, que va expulsar tres jugadors.

El Vila-real tenia la possibilitat de ser líder, però va plantejar el partit al contraatac. Res de demostrar qui està a dalt, sinó conscient de les virtuts que té amb passadors de talent com ara Senna i Borja Valero per assistir puntes ràpids i en estat de gràcia, Rossi i Nilmar. El brasiler va tenir l'ocasió de tornar a ser pitxitxi, però tenia el punt de mira desviat, així que la primera va enviar-la al travesser i la segona, al lateral de la xarxa, tot i no haver-hi porter.

Excel·lent Drenthe.

L'Hèrcules mirava de dominar, però cada pilota perduda era un calvari. Això sí, va tenir l'encert d'avançar-se en un error del Vila-real en l'aplicació del fora de joc en una falta. Valdez va aprofitar el regal. L'alegria va durar ben poc, perquè tres minuts més tard Senna veia la incorporació d'Ángel i la centrada rasa des de la línia de fons trobava Capdevila. De lateral a lateral, una mostra fefaent del joc ofensiu dels homes de Garrido.

El partit no oferia treva i abans del descans Trezeguet va fer el 2-1, poc abans d'anar a la dutxa per protestar. L'expulsió va alterar el guió del matx i el Vila-real va fer un pas endavant. El camp feia baixada i Calatayud va exhibir-se en clares ocasions de Nilmar i Cani fins que Borja Valero va fer el 2-2.

L'esforç físic va començar a passar factura i es va obrir una finestra per als locals en forma de contraatacs. Drenthe, res a veure amb la broma de mal gust del Madrid, i Pamarot van topar amb l'encert de Diego López i els locals van poder endur-se els tres punts quan Muñiz Fernández va expulsar Borja Valero i Musacchio per accions amb Drenthe pel mig. Però el Vila-real té un tros de porter, i l'empat no es va moure.

HÈRCULES
2
VILA-REAL
2
HÈRCULES:
Calatayud, Cortés, Pamarot, Abraham Paz, Peña, Fritzler, Tiago (Sendoa, 82'), Tote (Rufete, 46'), Valdez, Drenthe, Trezeguet.
VILA-REAL:
Diego López, Ángel, Musacchio, Gonzalo, Capdevila, Cazorla, Bruno, Senna (Cani, 42'; J. Montero, 82'), Borja Valero, Rossi (Català, 90'), Nilmar.
GOLS:
1-0 (25') Valdez. 1-1 (28') Capdevila. 2-1 (39') Trezeguet. 2-2 (62') Borja Valero.
ÀRBITRE:
Muñiz Fernández.
T.G.:
Pamarot, Drenthe, Valdez; Rossi, Cazorla.
T.V.:
Trezeguet (43'), Borja Valero (80'), Musacchio (82').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)