Més futbol

1a CATALANA

RAPITENCA

El primer gol del curs d'Àlex Forés (Rapitenca) aquesta temporada, i tres més

Àlex Forés trigarà a oblidar el partit de diumenge passat al camp del Blanes, ja que no només va marcar el seu primer gol aquesta temporada amb la Rapitenca, sinó que va fer quatre dels set que van aconseguir els del Montsià. «Amb el primer gol ja estava content i vaig pensar que ja m'havia estrenat de cara a porteria aquest curs; quan vaig fer el quart, ni m'ho creia», explica Àlex. No era, però, el primer gol del davanter rapitenc amb el primer equip, ja que fa dues temporades, ja va debutar a tercera divisió i fins i tot va marcar un gol. Precisament aquell curs, va marcar en tres categories diferents, ja que a banda de tercera, també ho va fer a segona regional amb la Rapitenca B i en l'equip juvenil.

Amb només 19 anys, Àlex Forés, que ja ha jugat tres partits de titular i tres més entrant des de la banqueta, es mostra molt satisfet amb el protagonisme que està tenint aquest curs: «Per l'edat que tinc, la veritat és que Santi Palanca m'està donant bastants minuts i jo intento aprofitar-los.» El nou valor dels de la Ràpita espera continuar encertat per ajudar l'equip «a assolir la zona alta, que no està sent gens fàcil en aquest inici de lliga».

Només un any lluny de la Ràpita.

Al llarg de la seva carrera esportiva, Àlex Forés sempre ha jugat al club rapitenc, a excepció del curs passat, quan va militar al Nàstic juvenil de divisió d'honor. A les ordres de Kiko Ramírez, va marcar set gols, i recorda l'experiència com molt profitosa: «Hi havia un gran nivell i a més, vam viatjar molt durant tot l'any per València i vam jugar contra grans equips.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)