Més futbol

3a DIVISIÓ

Primeres alarmes a Ascó

L'equip de la Ribera d'Ebre fa sis partits que no guanya i ha caigut de la sisena a la dissetena posició

Els de Ravnic jugaran tres de les pròximes quatre jornades a fora, on encara no han vençut

Després d'un inici de temporada il·lusionant, l'Ascó està començant a patir la duresa d'una categoria tan exigent i igualada com és la tercera. Els riberencs van fer un bon inici de temporada, guanyant els dos primers partits a casa i puntuant a Terrassa en la quarta jornada. L'equip de Mauro Ravnic es mostrava sòlid en defensa i força efectiu en atac, i fins i tot es parlava de l'Ascó com a possible equip revelació.

En les últimes setmanes, però, la situació ha canviat. Fa sis enfrontaments que no coneixen la victòria i tan sols han sumat dos dels últims 18 punts possibles. Això els ha fet caure des de la sisena posició que ocupaven en la quarta jornada fins a la dissetena. A casa, l'equip ha perdut aquest cap de setmana la condició d'invicte en caure contra el Muntanyesa i a fora encara no ha aconseguit guanyar, si bé ha obtingut empats a camps difícils com ara el de l'Espanyol B. Tot plegat, afegit a una sequera golejadora que pot començar a preocupar. Cert és que a la zona atacant hi ha hagut baixes importants, però els de Ravnic només han marcat dos gols en els últims cinc partits i l'equip és el segon pitjor realitzador de la categoria, amb set gols en nou partits. La dada positiva és que la defensa funciona, ja que és el segon millor equip en aquest aspecte, amb només set gols rebuts.

A més, el calendari no convida a l'optimisme. Els riberencs hauran d'afrontar tres dels propers quatre partits a domicili contra el Castelldefels, el Manlleu i l'Amposta, tres equips que s'han fet forts a casa en guanyar els seus dos últims partits com a locals. El partit a Ascó serà contra el Cornellà, un rival que pateix molt en els desplaçaments.

LES DADES

La mala ratxa
J4 Terrassa-Ascó
1-1
J5 Ascó-Premià
0-0
J6 Pobla-Ascó
2-0
J7 Ascó-Europa
1-1
J8 Espanyol B-Ascó
1-1
J9 Ascó-Muntanyesa
0-1
El que ve
J10
Castelldefels-Ascó
J11
Ascó-Cornellà
J12
Manlleu-Ascó
J13
Amposta-Ascó
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)