Més futbol

2a DIVISIÓ A

NÀSTIC

Miki i Vicente, alternatives a l'espera

Luis César confia, de moment, en un bloc bastant fix de jugadors, de manera que n'hi ha uns quants que participen poc. Un d'ells és Miki Martínez, que només ha jugat 29 minuts. El mig centre de Prats de Lluçanès no està acostumat a jugar tan poc –havia acumulat molts partits a Lleida i Sabadell– i admet que està dolgut, però no llança la tovallola. «Treballo bé i estic aquí per quan el tècnic em necessiti.» Miki no creu que el fet que Luis César confiï en un mig centre defensiu li tanqui les portes.

Vicente Pérez, per la seva banda, ja està completament recuperat de l'esquinç que es va fer una setmana abans de l'inici de lliga. Dissabte, contra el Barça B, ja va entrar en la convocatòria, tot i que va ser un dels dos jugadors descartats just abans del partit, i ara espera tenir aviat els primers minuts: «Després de força temps lesionat, em trobo bastant bé, tot i que encara he d'agafar ritme i em noto unes petites molèsties. Espero començar a entrar en l'equip.» Vicente haurà d'afrontar la forta competència que l'espera per fer-se un lloc en l'equip. I és que ara mateix té al davant Gerardo, que és qui està actuant en la seva posició, i també Walter, Delporte i, fins i tot, Juan Domínguez, que també ha jugat més d'un partit a l'esquerra. L'esquerrà de 24 anys és conscient que tindrà «més competència del que és normal», però diu que sempre és benvinguda. En la recta final del curs passat, Vicente ja va ser un dels jugadors que més protagonisme va tenir amb Luis César, que un dia el va elogiar assegurant que treballava «com un animal».


L'osonenc no està acostumat a jugar poc i l'alacantí, ja recuperat, sap que té molta competència

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)