Més futbol

«Penso guanyar-me un lloc»

CENTRAL O PIVOT
«És un avantatge, tot i que a vegades no et tenen per titular en cap dels dos llocs»
EL GIRONA
«A l'estiu hi va haver contacte, però no sabia què passaria i va arribar l'Albacete»

–Va jugar els tres primers partits i en fa sis que no ho fa. La raó és que hi ha molta competència?

–«Sí que n'hi ha. I a part d'això, els primers partits vaig tenir la confiança de l'entrenador i després, pel que fos, va decidir canviar una mica. Vam encadenar bons partits i ha confiat en els jugadors que fins ara li havien aportat bons resultats.»

–Ara, amb tres derrotes, és el moment de tornar a l'equip?

–«No ho sé. Havíem quedat una mica tocats després de no donar gaire bona imatge a Las Palmas, però ens n'hem refet i tothom està entrenant-se molt bé. Algun canvi deurem fer, però no crec que gaires.»

–Es considera pivot o central?

–«De tots dos llocs. Tant als entrenaments com als partits que he jugat, el tècnic m'ha utilitzat tant de pivot com de central.»

–És un avantatge?

–«Suposo que sí, tot i que a vegades passa que no ets titular per cap de les dues posicions i suplent per totes dues. En principi, però, sí que és un avantatge per entrar a jugar.»

–Hi ha parlat, amb el tècnic?

–«No. Sóc conscient que en els últims partits tant els centrals com els pivots rendien a bon nivell. Tampoc he demanat cap explicació ni de bon tros.»

–Per ganes i il·lusió, no quedarà?

–«No, això ho tinc claríssim. Quan veus que no entres a l'equip, a vegades et desmotives una mica, però en els entrenaments fas el millor que pots per convèncer el tècnic. És la meva missió. Treballar per guanyar-me un lloc.»

–Tindrà la paciència que faci falta o es plantejaria un canvi d'aires d'aquí a uns mesos?

–«De moment, no m'ho plantejo. La lliga és llarga i hi haurà oportunitats per a tothom. Espero que m'arribi aviat. M'agrada jugar i sóc conscient que m'arribarà l'oportunitat, perquè m'estic entrenant al màxim i crec que puc aportar coses a l'equip. Penso guanyar-me un lloc.»

–Va tornar a segona B després de jugar força en l'estrena en la segonaA. Tornar-hi era la prioritat?

–«Sí. De fet, ja la temporada passada la idea era buscar un equip de segona A, i no va poder ser. Aquest any, en canvi, sí que se m'ha obert la porta. N'estic molt content i tinc ganes de consolidar-me i quedar-me més anys en aquesta categoria, que val la pena.»

–I això que hauria d'haver estat més fàcil trobar una porta oberta l'any passat que aquest.

–«El futbol és curiós. Vaig jugar molts partits amb l'Alacant [26], tot i que l'equip no va estar a l'altura, i potser això em va passar factura. Amb l'Osasuna B vam fer bons partits i, encara que fos molt poca estona, haver debutat amb el primer equip també em pot haver ajudat.»

–A què aspira l'Albacete?

–«Sabem que el nostre objectiu és la permanència. És una lliga molt complicada, amb equips molt igualats, i ens marquem aquest objectiu.»

–Què saben del Girona?

–«Que és un equip molt complicat, que serà dur, un partit que s'haurà de treballar molt.»

–S'ha vist a prop de jugar a Montilivi?

–«Doncs aquest estiu hi va haver un cert contacte. El que passa és que el Girona tampoc estava gaire definit, el que passaria, i em va sortir l'oferta de l'Albacete [amb dos anys de contracte]. Ja no ho vaig rumiar més, perquè tampoc sabia què passaria a Girona.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)