1a divisió

El Vila-real suma vuit partits invicte gràcies a un gol en el temps afegit (1-1)

Un gol de Rossi (93') permet al Vila-real enllaçar vuit partits invicte

Els de Garrido van jugar els últims quinze minuts amb un home menys

El Vila-real va aconseguir pescar un punt ahir a El Molinón en el temps afegit. Un gol de penal de Guiseppe Rossi va permetre a l'equip de Juan Carlos Garrido encadenar el vuitè partit invicte (sis victòries i dos empats) i mantenir-se tercer, a tres punts del lideratge.

L'Sporting va ser el que es va mostar més ambiciós en els primers minuts, amb un xut massa tou de Sangoy. L'ocasió va tenir resposta immediata amb un xut de Nilmar que va obligar a intervenir el porter Juan Pablo de manera miraculosa. El duet d'ocasions eren el preludi d'un partit boig amb accions clares a les dues porteries. Però ni Rossi ni De las Cuevas van encertar a marcar abans que el Vila-real reclamés un penal al seu davanter italià i que l'àrbitre anul·lés un gol al local Carmelo.

El segon acte va començar amb el Vila-real exercint de dominador clar. Un domini fictici en què la possessió no va servir als visitants per crear perill a la porteria de Juan Pablo. Després d'una oportunitat fallida de Nilmar amb el cap i una altra de Sangoy, els visitants van obrir la llauna per via d'un penal molt protestat pels grocs. Amb el desavantatge, el Vila-real es va precipitar cap a l'atac, malgrat que quan faltaven quinze minuts va patir l'expulsió de Godín (76'). Els contraatacs de l'Sporting, tancat a defensar l'1-0, haurien pogut donar un triomf més ampli, però De las Cuevas va topar amb Diego López i el travesser en dues accions consecutives. El conjunt asturià va acabar lamentant aquestes dues jugades en el temps afegit, quan un penal d'Eguren a Marchena va permetre al Vila-real signar l'empat.

SPORTING
1
VILA-REAL
1
SPORTING:
Juan Pablo, Lora, Botía, Gregory, José Ángel, Eguren, Rivera, De las Cuevas (Iván Hernández, 84'), Carmelo (Nacho Novo, 64'), Diego Castro i Sangoy (Barral, 72').
VILA-REAL:
Diego López, Ángel, Gonzalo, Marchena, Capdevila, Cani (Altidore, 71'), Borja Valero, Bruno, Cazorla, Nilmar (Musacchio, 77') i Rossi.
GOLS:
1-0 (68') Diego Castro, de penal. 1-1 (93') Rossi, de penal.
ÀRBITRE:
Iglesias Villanueva (col·legi gallec).
T.G.:
Gregory, Sangoy, Rivera, Borja Valero, Ángel, José Ángel i Eguren.
T.V.:
Gonzalo (76').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)