El Cornellà fa més gran la fuita de l'Ascó

Mauro Ravnic
ENTRENADOR DE L'ASCÓ
«És difícil fer una anàlisi després d'aquest resultat; és una ensopegada dura i hem d'aixecar el cap i els ànims per seguir endavant»
«No hem estat bé i hem d'analitzar per què per millorar i estar en òptimes condicions per afrontar els pròxims dos partits»

ASCÓ

0

CORNELLÀ

6

ASCÓ:

Felip, Isma, Jose Ramon, X. Gràcia, Yuriy, Luís Garcia, H. Besora, Eric (Cristian, 55'), Esteve (Jaime, 70'), German i Mauri (Mohe, 27').

CORNELLÀ:

Talavera, Alex, Jaume, Melo, Valentín, Pol, Pep, David, Enric (Puerto, 77'), Fran (Edgar, 67') i Juli (Moha, 57').

GOLS:

0-1 (14') Enric. 0-2 (17') Enric. 0-3 (36') Enric. 0-4 (43') Enric. 0-5 (75') Enric. 0-6 (79') Puerto.

ÀRBITRE:

Jorge Pertegal Méndez.
T.G.:
Als locals José Ramon i Besora; al visitant Melo.

L'Ascó va patir ahir un correctiu d'aquells que fan mal contra el Cornellà, que va marcar mitja dotzena de gols i va tenir en Enric el principal protagonista, ja que en va fer cinc. Amb aquest contundent resultat en contra, els de Ravnic encadenen tres derrotes i tres jornades sense marcar i ja ocupen posicions de descens, empatats a 10 punts amb el Vilanova, que va guanyar i en surt.

Des de ben aviat, es va veure que ahir no seria el dia del conjunt de la Ribera d'Ebre, que abans del minut 20 ja perdia 0-2, després de dues badades en defensa, i en el decans ja ho feia per un clar 0-4 per culpa d'un inspiradíssim Enric, que quan faltava un quart per al final va marcar el seu cinquè gol del partit. En la segona part, l'Ascó tampoc no va millorar i ni amb la marxa d'Enric, que va rebre l'ovació del públic local, es va aturar el vendaval de gols, ja que el seu substitut, Puerto, va fer el 0-6 definitiu. Fins i tot el pal va rebutjar un xut de Xavi Gràcia i va evitar el que hauria estat el gol de l'honor de l'Ascó.

Enric va fer cinc dels sis gols visitants i els de Ravnic ja ocupen llocs de descens