Més futbol

1a CATALANA

Victòria balsàmica

La Rapitenca no té pietat de la Gimnàstica Iberiana a casa (4-0) i firma una golejada

La Rapitenca continua amb la mirada posada al cel després d'obtenir un còmode triomf a casa contra la Gimnàstica Iberiana (4-0). Els ebrencs van indicar el camí de la victòria abans del descans, i ho van certificar en la segona part amb tres dianes més que confirmen el dolç moment que viuen els ebrencs.

Els de Santi Palanca van deixar clares les seves intencions des del xiulet inicial i van fer un partit complet en atac. La societat Àlex-Callarissa va marcar el tempo de la primera part i entre tots dos van posar setge a la porteria amb diverses ocasions que haurien pogut fer avançar els ebrencs. El gol, però, va haver d'esperar fins gairebé el descans, i va arribar arran d'una centrada de Teixidó des de la dreta que va rematar de cap Parra. El domini dels locals no va cessar en la segona meitat, i els gols van anar caient pel seu propi pes. Primer va ser Grau qui va definir una bona centrada de Cuki, i després Callarissa va interceptar una mala cessió del porter local i va marcar el tercer. Parra va obtenir el premi al treball marcant el quart gol i definitiu, quan faltaven tres minuts per al final.