Més futbol

Una derrota que fa mal a l'Ascó

L'Ascó perd amb contundència al camp del Manlleu i se situa en zona de descens

Els riberencs es veuen superats en la segona part i encaixen la quarta derrota consecutiva

9
partits
fa que l'Ascó no aconsegueix la victòria. No guanya des de la tercera jornada contra el Balaguer

L'Ascó allarga una setmana més la mala ratxa de resultats en caure derrotat de manera clara a Manlleu per 4-1. Els riberencs van sucumbir en una mala segona part en la qual es van veure superats pel rival. Amb aquest resultat els homes de Mauro Ravnich cauen en zona de descens després de nou partits sense conèixer la victòria.

L'Ascó va començar ben situat al terreny de joc contra un Manlleu que intentava construir accions de perill sense gaire encert. De fet, tan sols creaven una mica de perill en accions a pilota aturada, però entre la defensa i el porter Felip els visitants no passaven angúnies. En tota la primera part no hi va haver cap acció destacable, però en una jugada aïllada els locals es van avançar. En una acció d'estratègia Planagumà va rematar al travesser i el rebuig el va aprofitar Aumatell per batre Felip. Després de la represa els riberencs van sortir amb més empenta i van buscar amb intenció la porteria dels rivals. La valentia va tenir recompensa i en el minut 63 Cristian va fer un gran xut llunyà que va picar al travesser i va acabar entrant a la porteria de Masoliver. Però poc li va durar l'alegria a l'Ascó, ja que tan sols un minut més tard Planagumà va aprofitar una acció en què Isma reclamava falta en atac per sorprendre Felip i fer el 2-1. El gol va deixar molt tocats els jugadors, que no van tenir capacitat de reacció. La situació es va complicar definitivament quan faltava un quart per al final amb el tercer gol manlleuenc. Planagumà va fer un gran llançament de falta que Felip va rebutjar amb molts problemes, però el rebot el va aprofitar Gely per deixar el partit pràcticament sentenciat. I per si no n'hi havia prou, el col·legiat va xiular un penal en contra dels riberencs a cinc minuts del final que, a més, va comportar l'expulsió per doble amonestació de José Ramón. Romero va transformar la pena màxima i va tancar la golejada de l'equip local.

MANLLEU
4
ASCÓ
1
MANLLEU:
Fran, Masoliver, Chicho, Arxi, Busquets, Putxi, Cristian del Moral (Romero, 68'), Gely, Aumatell, Criado (Crous, 52') i Planagumà (Fortet, 87').
ASCÓ:
Felip, Cristian, Isma (Manu, 69'), Tosas, José Ramón, Xavi Gràcia, H. Besora, Esteve (Jaime, 58'), Hernández, Germán i Mohe (Luis Garcia, 58').
GOLS:
1-0 (45') Aumatell. 1-1 (63') Cristian. 2-1 (64') Planagumà. 3-1 (76') Gely. 4-1 (85') Romero.