Més futbol

3a DIVISIÓ

La situació empitjora

L'Ascó fa nou jornades que no guanya i cau en zona de descens

En els tres darrers partits, els riberencs han encaixat tretze gols

Amb la derrota d'aquest diumenge al camp del Manlleu, l'Ascó ha entrat per primera vegada aquesta temporada en zona de descens. És la conseqüència d'una ratxa de nou partits sense guanyar (des de la tercera jornada contra el Balaguer), amb un balanç de quatre punts de 27 possibles.

Després d'una arrencada de temporada il·lusionant, l'equip dirigit per Mauro Ravnich està notant la duresa de la tercera divisió en l'any del seu debut en aquesta categoria. La solidesa dels primers partits a casa s'ha esvaït i els empats que aconseguien a domicili s'han convertit en derrotes clares. En els nou enfrontaments en què no ha aconseguit la victòria, l'Ascó tan sols ha marcat quatre gols i n'ha encaixat un total de dinou. La situació a més, s'ha agreujat en les últimes tres jornades, en les quals han encaixat tretze gols i tan sols n'han marcat un. La derrota més dolorosa va ser la setmana passada, quan el Cornellà va passar com un huracà pel municipal i va fer sis gols. Aquests mals resultats han deixat l'Ascó en la divuitena posició, la primera de la zona de descens, tot i que empatat a punts amb el Vilanova, que marca la zona de permanència.

Un altre element negatiu és el balanç de gols. En aquests moments, els de la Ribera d'Ebre són el segon equip menys golejador (8 gols a favor) i el més golejat (20 en contra) juntament amb el cuer, el Balaguer.

Així doncs, el tècnic croat té feina tant en atac com en defensa si vol redreçar el rumb d'una plantilla a la qual, a més, l'espera un calendari difícil. Aquest cap de setmana hi ha el derbi ebrenc de la categoria al camp de l'Amposta, mentre que en la següent jornada rebran un altre equip de la demarcació, el Reus. A més, per al partit contra els ampostins, Ravnich no podrà disposar per sanció de José Ramón, un dels fixos a l'eix de la defensa en els darrers enfrontaments.

LA MALA RATXA

JORNADA PARTIT GOL 4 Terrassa - Ascó 1-1 5 Ascó - Premià 0-0 6 Pobla de Mafumet - Ascó 2-0 7 Ascó - Europa 1-1 8 Espanyol B - Ascó 1-1 9 Ascó - Muntanyesa 0-1 10 Castelldefels - Ascó 3-0 11 Ascó - Cornellà 0-6 12 Manlleu - Ascó 4-1
Les xifres
Punts:
4 punts sumats de 27 possibles.
Gols:
En aquests partits, 4 gols a favor i 19 en contra.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)