Més futbol

Objectius diferenciats

Una victòria situaria l'Amposta a la zona tranquil·la de la taula

L'Ascó necessita els tres punts per sortir de les últimes posicions

Amposta i Ascó s'enfronten aquesta tarda (17 h) en un derbi de la demarcació marcat per les urgències del conjunt riberenc. L'Ascó acumula nou jornades sense conèixer la victòria i ha perdut els últims quatre partits. Això ha fet que els de Mauro Ravnich hagin caigut a la zona de descens, empatats a punts amb l'equip que marca la permanència, el Vilanova. El tècnic croat no podrà disposar de José Ramón, que va ser expulsat en l'últim partit, però recupera Dani Redondo després que hagi superat una lesió que l'ha mantingut apartat de l'equip durant tres setmanes.

L'Amposta, per la seva banda, ha d'afrontar el partit amb un bon grapat de baixes. Becerra no rebrà l'alta mèdica fins la setmana que ve, Gerard no podrà tornar a jugar aquesta temporada a causa d'una lesió greu al genoll, Moha també té molèsties i Raúl Lucha és dubte fins a última hora a causa d'una gastroenteritis que no li ha permès entrenar-se durant tota la setmana. Tampoc no hi serà José Lucha, per sanció. La nota positiva és la tornada a l'equip d'Ismael Rojas després que hagi complert un partit de sanció. El tècnic Àngel Garcia pronostica un partit «igualat» però en el qual tindran un objectiu molt clar. «Volem seguir sumant per tal de situar-nos a la zona mitjana», explica Garcia, que no es refia de la delicada situació de l'Ascó. «Ells no estan bé però segur que sortiran amb moltes ganes», afirma el tècnic. L'entrenador ampostí tan sols farà un canvi respecte a l'equip que va guanyar la setmana passada a Balaguer. És l'entrada de Manel Subirats en el lloc del sancionat José Lucha.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)