Més futbol

Alta indefinició de la Rapitenca al camp del Vilassar (1-0)

VILASSAR DE MAR

3

RAPITENCA

0

VILASSAR DE MAR:

Rafa, Antonio, Planes, Arnau (Ballús, 45'), Edu, Iván, Mendoza, Rodri, Vílchez (Ángel, 78') i Isaac (Willy, 69').

RAPITENCA:

Roberto, Joab, Cano, Mario, Pere, Cristian (Felipe, 75'), Sergi Grau (Callarissa), Edgar, Parra, Palanca (Hugo, 62') i Teixidó.

GOLS:

1-0 (38') Mendoza. 2-0 (52') Mendoza. 3-0 (85') Iván.

ÀRBITRE:

Betrián Moreno.
T.G.:
Als locals Antonio, Rafa, Arnau, Edu i Rodri, i als visitants Roberto, Mario, Cristian, Edgar i Teixidó.
T.V.:
Cap.

El Vilassar de Mar va posar fre al bon moment de la Rapitenca. Els blaus van rebre un dur correctiu que no s'adiu amb el bon partit que van plantejar al Xevi Ramon. Malauradament, sense definició no hi ha victòria, i els ebrencs van perdonar massa, a diferència del seu rival, que es va mostrar letal en els darrers metres.

La Rapitenca va disposar de cinc córners en poc més d'un quart. En un va estar a punt de donar una sorpresa. Teixidó va provar un gol olímpic, però Rafa va rebutjar la pilota quan ja estava a punt de travessar la línia de gol. El mateix jugador va disposar després d'un contraatac que no va definir. Del possible gol dels visitants es va passar al gol dels locals. Un xut de Rodri el va rebutjar Roberto, que va regalar la pilota a Mendoza i no va perdonar. Abans del descans, l'àrbitre es va empassar un clar penal sobre Grau. Després de la represa, el mateix Grau va enviar la pilota als núvols quan estava tot sol. Això va donar vida al Vilassar, que en un xut des de la frontal va marcar el segon. Els blaus van disposar encara de tres accions sense fortuna. Roberto, a cinc minuts del final, va rubricar el triomf de l'equip local.


La Rapitenca no va saber resoldre en els darrers metres i va caure golejada al camp del Vilassar

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)