Més futbol

SUPERLLIGA FEMENINA

El Barça falla a casa

Les noies de Xavi Llorens cedeixen un empat contra l'Estartit i perden el lideratge

El Barça femení es va tornar a encallar a casa. En l'últim partit jugat a la Ciutat Esportiva el Llevant va aconseguir els tres punts a Can Barça i ahir va ser l'Estartit qui va sumar un punt en territori blaugrana.

Les noies de Xavi Llorens van dur la iniciativa durant tota la primera meitat, però a quatre minuts del descans va arribar una acció clau amb l'expulsió de la portera Eli, que va tocar la pilota amb les mans a fora l'àrea. En la segona part, el guió del partit va ser similar al de la primera, amb un Estartit ple de precaucions que, tot i que hauria pogut marcar en un cara a cara de Meri amb la portera suplent Míriam (75'), no volia deixar gaire espai al darrere. El Barça, més poderós en el joc aeri, ho provava amb pilotes penjades a l'àrea, que van ser ben rebutjades en tot moment per les visitants. Al final, empat a zero i el Barça que cedeix el lideratge a l'Espanyol, amb millor goal average.

FC BARCELONA
0
L'ESTARTIT
0
FC BARCELONA:
Eli, Lau, Marta Unzué, Escribano, Rocío, Montse, Marta Corredera (Romero, 46'), Vicky, Olga, Noemí (Melani, 60') i Carol (Míriam, 41').
L'ESTARTIT:
Ester, Maria, Vane, Reche, Lídia, Meri, Gio, Sílvia, Tània, Gore i Anna Martí (Jenny, 70').
ÀRBITRE:
Gallardo Martínez.
T.G.:
A la local Vicky, i a les visitants Lídia i Gio.
T.V.:
A la local Eli (41'), per vermella directa, i a la visitant Vane (84'), per doble groga.
PÚBLIC:
Unes 300 persones.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)