1a divisió

Vila-real-València: duel per ser la tercera força

El Vila-real i el València juguen avui un derbi que es reproduirà en els vuitens de final de la copa del Rei. En el duel d'avui, però, tant els locals com els visitants pugnen per ser la tercera força de la lliga.

De moment, el Vila-real és el que persegueix el Barça i el Madrid. Els de Garrido, com el Madrid i l'Espanyol, han guanyat els cinc partits que han jugat al seu estadi. De fet, els castellonencs, des de l'arribada de Juan Carlos Garrido a la banqueta, han guanyat 11 dels 12 partits que han jugat al Madrigal. El Vila-real, que va perdre al Camp Nou en la darrera jornada, té un balanç de set victòries, dos empats i dues derrotes.

Per la seva part, el conjunt d'Unai Emery afronta el matx després d'haver-se retrobat amb el triomf derrotant el Getafe. Una victòria que ha donat vida als valencianistes, que havien obtingut un punt dels darrers dotze disputats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)