Més futbol

1a CATALANA

Un mal dia per al Peralada

Els empordanesos paguen la mala actuació al camp de la Rapitenca amb una dura golejada

El Peralada no va tenir un bon dia ahir contra la Rapitenca i va sortir golejat (4-0).

Els empordanesos van començar el partit amb una bona oportunitat de gol de Chacón, (5')amb un xut llunyà que va aturar el porter Raúl. Els locals, però, marcarien aviat, en el minut 14. Una combinació entre Kuki i Hugo va deixar Callarisa en una gran posició per fer l'1-0 amb un xut creuat que va superar Buendia.

En el minut 35, el Peralada va poder empatar, després que Litus ho intentés des de l'interior de l'àrea aprofitant un refús, però Raúl, novament, es va mostrar segur sota els pals de la meta local.

Els visitants van començar millor el segon temps, però Chacón, en el minut 50, va tenir una bona oportunitat que no va poder aprofitar per fer l'empat. A continuació, en el minut 55, Callarisa va augmentar l'avantatge pels rapitencs, després d'anotar un gol fantasma en què no va quedar clar si la pilota, després de tocar el travesser, entrava o no a dins la porteria.

L'equip d'Edu Vílchez, entre protestes, va abaixar els braços i va entregar el partit. Així, la Rapitenca va acabar golejant. En el minut 69, Raül Teixidor feia el 3-0 després d'una passada d'Hugo i, ja en el temps afegit, Callarisa arrodonia l'actuació fent el seu tercer gol, el quart de l'equip.

RAPITENCA
4
PERALADA
0
RAPITENCA:
Raúl, Cano, Sergi Grau, Mario, Pere (Oscar, 79'), Cristian, Raül Teixidor, Edgar, Kuki (Ian, 71'), Hugo (Felipe, 83') i Callarisa.
PERALADA:
Buendia, Julien, Litus (Rojas, 77'), Toni (Carbó, 67'), Chacón, Sergi Arranz, Pol, Tidian (Diego, 73'), Gerard, Sergi Garcia, i Bermúdez.
GOLS:
1-0 (14') Callarisa. 2-0 (55') Callarisa. 3-0 (69') Raül Teixidor. 4-0 (93') Callarisa.