Més futbol

3a DIVISIÓ

Dura ensopegada de l'Amposta a Terrassa (4-1)

L'Amposta cau de manera clara a Terrassa tot i tenir ocasions per obtenir un resultat més ajustat

Els ebrencs van encaixar un gol en el primer minut i al cap de mitja hora de partit ja perdien per 3 a 0

ENTRENADOR DE L'AMPOSTA
«Hem tingut bastants ocasions però no hem sabut definir-les»
«Ells han sabut aprofitar dues indecisions nostres per fer dos gols ràpidament»
«L'equip ha donat la cara en tot moment i no s'ha rendit tot i perdre per 3 a 0»

L'Amposta no va poder aconseguir un bon resultat al camp d'un dels històrics del futbol català i va perdre a Terrassa per un contundent 4-1. Els ebrencs, tot i no fer un mal partit, van patir l'eficàcia dels egarencs, que al cap de mitja hora de joc ja havien sentenciat l'enfrontament amb tres gols.

El partit va començar de la pitjor manera possible per a l'Amposta. En el minut 1 una jugada per la banda esquerra del Terrassa va acabar amb una centrada que Carlos, tot sol i aprofitant una clara errada defensiva, va convertir en el primer gol. Va ser una galleda d'aigua freda per al conjunt ampostí, que, tot i això, es va saber refer. En el minut 19 Isma va disposar d'una bona acció per empatar, però la seva rematada la va rebutjar un encertat Miguel Ángel. I en la jugada següent, segona fuetada del Terrassa. Carlos, ara en jugada personal, va tornar a fer gol (2-0). Els blanc-i-negres, sempre a través d'Isma, haurien pogut escurçar diferències, però qui va tornar a colpejar van ser els egarencs. Gerard, en el minut 26, va fer un fort xut des de fora de l'àrea que Diego no va poder atrapar.

Després de la represa l'Amposta va sortir decidit a escurçar diferències, i ho va aconseguir en el minut 63 en un ràpid contraatac que Isma va culminar amb una vaselina. Però ahir no era el dia del davanter, que no va saber culminar la resta d'ocasions que va tenir i que haurien tornat a posar el seu equip dins del partit. Ja amb l'enfrontament encarant la recta final, el local Carlos va culminar el seu hat-trick amb el 4-1 definitiu.

Àngel Garcia

TERRASSA
4
AMPOSTA
1
TERRASSA:
Miguel Ángel, Siscu, Erencia, Carlos, Libo, Molist, Montero, David López (Reyes, 83'), Wanderson (Urbano, 67'), Gerard i Ramón Suárez (Joshua, 73').
AMPOSTA:
Diego, Yélamos, Raúl, Cesc, Antonio, Ramón, Miguel, Manel, Isma, Gustavo (Subi, 39') i Òscar (Marc, 45').
GOLS:
1-0 (1') Carlos. 2-0 (21') Carlos. 3-0 (26') Gerard. 3-1 (63') Isma. 4-1 (80') Carlos.
ÀRBITRE:
López Quintana.
T.G.:
Als locals Erencia, Libo, Montero i Ramón Suárez; i als visitants Raúl, Gustavo i el tècnic Àngel Garcia.