Més futbol

La Rapitenca es diverteix i acaba golejant al Peralada

Partit plàcid per a la Rapitenca, que va passar per sobre d'un Peralada molt gris i que no va veure porteria fins als últims deu minuts. Els gols dels ebrencs els van fer Callarisa, que va completar un hat-trick, i Teixidó. Els blaus van aplicar una dosi de bon joc, referendada per la gran actuació d'Hugo, que va servir tres assistències de gol. Una bona combinació de Cuqui i Hugo va permetre a Callarisa avançar-se abans que s'acabés el primer quart d'hora. La sensació de superioritat dels ebrencs va ser total durant tota la primera meitat. Després del descans, el Peralada va buscar la pilotada llarga aprofitant que la defensa ebrenca estava més avançada. No obstant això, la Rapitenca va desplegar un futbol de toc que li va permetre veure porta tres vegades més mitjançant Callarisa i Teixidó.

RAPITENCA 4

PERALADA 0

RAPITENCA: Raúl, Cano, Sergi Grau, Mario, Pere (Òscar, 79'), Cristian, Teixidó, Edgar, Cuqui (Ian, 72'), Hugo (Felipe, 82') i Callarissa.

PERALADA: Santi, Julien, Litus (Rojas, 83'), Toni (Carbó, 67'), Chacón, Arranz, Pol, Tidian (Diego, 73'), Gerard, Garcia i Bermúdez.

GOLS: 1-0 (14') Callarisa. 2-0 (55') Callarisa. 3-0 (70') Teixidó. 4-0 (93') Callarisa.

ÀRBITRE: Company Jiménez. T.G.: Al local Cano i als visitants Julien, Litus, Arranz, Tidian i Gerard. T.V.: Cap.