Més futbol

Sorpresa a Terol per sortir del descens

El Lleida va aconseguir una valuosa victòria en un dels camps infranquejables de la categoria, el del Terol, que li permet sortir de les posicions de descens a tercera divisió.

Un gol psicològic de Gabernet a les acaballes de la primera part va marcar l'enfrontament que va tenir un clar dominador, el Terol. Aquesta jornada, les ocasions no van acompanyar el conjunt de Calderé, que fins i tot va fallar un penal que els hauria donat l'empat (63'). Els aragonesos van caure contra un Lleida molt ordenat al darrere i que va aprofitar una de les escasses ocasions de gol que va tenir.

TEROL
0
LLEIDA
1
TEROL:
Caballero, Negral, Jael (Enric Pi, 46'), Aimar, González, Monforte, Borja (Cristian, 51'), Juli, Valleros, Ador (Bailo, 71') i Salva.
LLEIDA:
Eduardo, Gallego, Dupi, Pau, Gerson, Dani Marín, Jaume, Cheikh (Massana, 37'), Asier Eizaguirre, Xavi Jiménez (David Giménez, 47' (Salat, 87')) i Gabernet.
GOLS:
0-1 (43') Gabernet.
ÀRBITRE:
Bikandi Garrido.
T.G.:
Al local Borja, Javi González; al visitant Gallego i Dani Marín.
T.V.:
Eizaguirre, per doble groga (72').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)