Més futbol

Golejada vigatana

El Vic fa set gols al Gimnàstica Iberiana i continua segon però amb un partit pendent

Tal com indica el resultat, la victòria vigatana va ser molt plàcida, i és que el primer gol el va aconseguir Héctor en rematar de cap un córner que havia servit Guillem en el segon minut de joc. Amb el resultat a favor, el Vic va jugar com li agrada, amb pilotes llargues que portaven perill. En el minut 18, els osonencs van fer el segon, mitjançant Òscar, i un minut més tard, Marcel Verdaguer va fer una passada llarga a Òscar, que va xutar i el rebuig de la defensa el va aprofitar Soler per fer el 3-0 abans del descans.

A partir del 4-0, el partit va tenir poca història perquè el Gimnàstica Iberiana no tenia recursos per maquillar el resultat i les ocasions van ser del Vic. Montero va aturar una rematada d'Albert, que va ser tot el perill dels visitants en la segona part. El Vic atacava gairebé sempre amb perill, i amb un gol en pròpia porteria i dos més de Pi va posar el 7-0 final.

VIC
7
GIMNÀSTICA IBERIANA
0
VIC:
Montero, Casas (Carrascal, 66'), Marcel Verdaguer, Héctor, Dot, Soler, Jordi Pla, Guillem (Caballé, 53'), Òscar (Pi, 53') Pol Coll i Cesc Pla.
GIMNÀSTICA IBERIANA:
Pardo, Amat, Moyano, Carlos, Dani, Eric, Mellado (Adri, 60'), Albert (Roland, 60'), Mario, Pere, (Jon Ander, 60') i Guti
GOLS:
1-0 (2') Hèctor. 2-0 (18') Oscar. 3-0 (19') Soler. 4-0 (46') Oscar. 5-0 (76') Guti p.p. 6-0 (85') Pi. 7-0 (86') Pi.