Més futbol

1a CATALANA

RAPITENCA

La Devesa s'acostuma a les golejades

La Rapitenca ha marcat 11 gols i no n'ha encaixat cap en els tres últims partits que ha jugat a casa

La Rapitenca va golejar diumenge el Peralada i va repetir així el 4-0 de fa dues setmanes contra la Gimnàstica Iberiana, que també va marxar de la Devesa amb el mateix resultat en contra. Aquests dos 4-0 consecutius s'afegeixen al 3-0 de final d'octubre contra el Sants. En els últims tres partits que ha jugat al seu estadi, doncs, els blaus han marcat 11 gols i no n'han rebut cap. De fet, a casa –on encara tenen un partit pendent contra l'Igualada–, els de Santi Palanca han guanyat cinc dels duels que han jugat, i n'han perdut només un, en la cinquena jornada contra l'Olímpic Can Fatjó.

Els segons més golejadors.

La Rapitenca ha marcat 25 gols en els dotze partits que ha jugat. És el segon equip més golejador de la categoria, igualat pel Vic, segon, i que té les mateixes xifres, i superat pel líder, el Tàrrega, que n'ha fet 31 tot i que amb un partit més jugat. Gilabert, Parra, Callarisa i Álex Forés, amb cinc dianes cadascun, són els seus estilets ofensius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)