2a divisió A

2a DIVISIÓ A

Luso (Girona), a punt per al relleu

Recuperat de la lesió, l'aragonès està preparat per tornar a ser titular

Hauria de suplir Jose, a qui no han tret la groga que va veure a Elx

Luis Eduardo
Delgado, «Luso»
DEFENSA DEL GIRONA
«Em trobo bé. La setmana passada ja vaig progressar bastant i ja esperava començar avui [ahir] a treballar amb el grup»
«Després d'un primer diagnòstic, en què hi havia un edema i no es podia veure bé la ruptura, ja es va veure després que la ruptura era molt petita»
«Quan Jose ha estat sancionat, he jugat jo. Ens hem anat tornant en la posició [lateral dret]. Estic disponible per al que el mister consideri convenient»
«He perdut una mica de ritme, però amb dos dies ja estaré igual que la resta»

El defensa aragonès del Girona, Luis Eduardo Delgado, Luso, és el relleu natural per suplir Jose en l'onze de Raül Agné per al partit de dissabte a Montilivi contra el Salamanca (a les 6). Luso ja s'ha recuperat de la petita ruptura fibril·lar als isquiotibials de la cuixa dreta que es va fer al camp del Llagostera el dimecres 10, i diu que està a punt per ser titular. La sanció de Jose li dóna tots els números. Ahir el comitè de competició de la federació espanyola va fer cas omís a les al·legacions del Girona i va mantenir la groga que va veure a Elx el defensa de Taialà, que haurà de descansar per acumulació de targetes.

Fins al moment, Jose i Luso han estat titulars al lateral dret del Girona. Quan no ha jugat l'un, ho ha fet l'altre. Al debutant Luso li ha acostat l'adaptació a la categoria i quan havia jugat tres partits seguits, es va fer mal al camp del Llagostera, en partit de la copa Catalunya. «M'he entrenat amb normalitat, no he notat res i tampoc no he pensat en la lesió», va dir ahir l'exjugador del Sant Andreu després de l'entrenament del matí a Riudarenes.

Luso recorda que es va lesionar quan tenia la continuïtat desitjada, però vol mirar el costat positiu i explica que només ha estat de baixa dues jornades (a Las Palmas i a Elx). Diu que, de vegades, passar de la gespa natural a la gespa artificial fa que «els músculs se'n ressentin», cosa que li hauria pogut passar a Llagostera.

Migue, el segon.

Jose no és l'únic defensa sancionat. Tal com era de preveure, el central Migue també haurà de descansar dissabte per acumulació d'amonestacions. Per tant, després de partits complets, l'exjugador del Terrassa quedarà fora de la convocatòria. Del rival del Girona, el Salamanca, cal destacar la baixa per sanció del lateral esquerre, Arbilla, un dels fixos de l'equip d'Óscar Cano i que ha jugat tots els minuts de lliga (1.170).

LES SANCIONS

JUGADORS
PARTITS
Jose
(Girona)
1
Migue
(Girona)
1
Arbilla
(Salamanca)
1
Núñez
(Albacete)
1
Sousa
(Albacete)
1
De Lerma
(Albacete)
1
Sergio Mora
(Alcorcón)
1
Sorribas
(Osca)
1
Beñat
(Betis)
1
Miki Roqué
(Betis)
1
Coria
(Vila-real B)
1
Armando
(Barça B)
1
Charles
(Còrdova)
1
ENTRENADORS
PARTITS
Á. Rodríguez
(2n. tèc. Celta)
2
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)