1a divisió

El Vila-real vola; el Saragossa s'ensorra

L'equip castellonenc sentencia l'aragonès amb dos gols en els primers 18 minuts

El Vila-real de Juan Carlos Garrido, que recentment ha renovat el seu contracte per tres temporades, continua amb les ales desplegades i volant per la zona alta de la classificació.

Consolidat en la tercera plaça del campionat, el conjunt castellonenc, que tan sols ha perdut dos partits aquesta temporada, va passar com un cicló ahir per La Romareda. L'efecte Aguirre al Saragossa, que havia arrencat un punt afortunat de Getafe, s'ha diluït i els aragonesos continuen enfonsats al darrer lloc de la taula classificatòria. En tan sols 18 minuts de partit el Vila-real va sentenciar el matx i la moral dels locals. Primer un xut inapel·lable de llarga distància de Marcos Senna que va entrar per l'escaire i després una centrada de Cazorla que es va colar de manera sorprenent a la porteria de Leo Franco van fer anar en orris les esperances i il·lusions aragoneses. En les primeres dues aproximacions, el Vila-real es va ficar a la butxaca els tres punts que el situen provisionalment a cinc punts del líder.

Malgrat el 0-2 el Saragossa hi va posar cor i fe, però sense rumb, joc ni idees va naufragar en un intent impossible de remuntada. L'expulsió de Contini (64') va ser l'estocada definitiva i va permetre a Nilmar arrodonir el resultat.

SARAGOSSA
0
VILA-REAL
3
SARAGOSSA:
Leo Franco; Diogo, Jarosik, Contini, Paredes; Edmílson (Marco Pérez, 62'), Gabi; Lafita, Jorge López (Ander Herrera, 52'), Bertolo, i Sinama Pongolle (Braulio, 40').
VILA-REAL:
Diego López; Angel, Marchena, Gonzalo, Oriol (Català, 71'); Cazorla, Marcos Senna, Bruno, Cani; Rossi (Matilla, 81') i Nilmar (Marco Rubén, 68').
GOLS:
0-1 (9') Marcos Senna. 0-2 (18') Cazorla; 0-3 (66') Nilmar.
ÀRBITRE:
Velasco Carballo (col·legi madrileny).
T.G.:
Paredes, Diogo, Edmílson, Contini, Oriol i Marchena.
T.V.:
Contini (64').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)